Kauneushoitola Solarin blogi

Magneettiripset uusi tuttavuus

Tiistai 4.12.2018 - Terhi

Magneettiripset ovat saaneet varsin suuren suosion pienessä ajassa eikä ihme. Kauniit ja helpot ripset ilman allergisoivia liimoja. Alkuharjoittelun jälkeen ne ovat osittautuneet varsin helppokäyttöisiksi.

Kun otat käyttöösi uudet magneettiripset rasiasta, taivuttele niitä hetki edestakaisin jotta saat ne kaarevammiksi. Käytössä ne kaareutuvat hiljalleen ja silloin niiden asentaminen on paljon helpompaa. Säilytä ripset rasiassaan puhtaina. Rasian pohjassa on magneettialusta joten ne pysyvät hyvin paikoillaan. 

Koska ripsien magneetit (vastakappaleet) ovat todella pieniä, mieti missä asennat ripset.  Paikka kannattaa olla sellainen jotteivat ne häviä mihinkään tippuessaan. Jos asennat ripset lavuaarin päällä muista laittaa tulppa varmuudeksi paikoilleen :) 

Aluksi voi olla vaikea hahmottaa milloin magneetit nappaavat kiinni mutta harjoittelu tuottaa tässäkin tulosta. Itse hätiköin aluksi liikaa ja magneetit nappasivat liian nopeasti kiinni. Silloin asennus on paljon vaikeampaa. Nykyisin saan laitettua jo ne paikoilleen rauhassa ja pystyn myös tarvittaessa korjailemaan kiinnitystä. 

Käden ja pään asento vaikuttavat myös kiinnitykseen. Tähän ei ole tietystikään yhtä ja oikeaa vastausta, vaan harjoituksen kautta opit mikä asento on sinulle paras. Itse käytän pinsettejä asennuksessa mutta välillä laitan pelkillä sormilla magneetit kiinni. 

Ripsiväri kannattaa olla ripsissä valmiina. Laita magneettiripsinauha omien ripsiesi päälle. Tämän jälkeen otat rasiasta magneetipalan ja tuot sen omien ripsiesi tyveen alapuolelle. Tämä vaihe kannattaa suorittaa rauhassa ja suoraan alhaalta ylöspäin nostaen. Alun harjoituksen ja häsläämisen jälkeen tämä helpottuu huomattavasti. 

Poista ripset aina yöksi ja puhdista ne öljyttömällä ripsien puhdistusaineella. Kuivaa paperin päällä ja kuivana voit harjata ne myös asentoonsa. Säilytä rasiassa. Hyvin huollettuna nämä kestävät pitkään. 

Tee ripsien irrottaminen hellävaraisesti. Ota magneetit sormiesi väliin ja liikuta sormiasi toisistaan hellästi. Ne irtoavat kyllä kevyellä otteella eikä liiallinen voima tai kiskominen auta asiaa. Samalla myös säästät ripsiesi käyttöikää. Tämänkin opit harjoittelemalla. 

Käytössä nämä ovat kevyet ja luonnolliset. Erilaisia malleja löytyy eri tarpeihin. Kokeilemalla löydät itsellesi sopivimmat. 

Alla olevalla videolla näet miten voit niitä asentaa itsellesi. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: magneettiripset, ripset

Syksy on sarjahoitojen aikaa

Torstai 11.10.2018 - Terhi

Syksy saapuu kovaa vauhtia ja sen huomaa jo ihommekin. Ihanan pitkä ja kuuma kesä on takana. Syksyn viima tekee ihostamme jälleen pölisevän, karhean ja elottomankin näköisen. Kesän aurinkorasvaukset ovat jo takana. Saamme jälleen päivittää ihonhoitorutiinit toisenlaisiksi. Seerumit, öljyt ja muut tehotuotteet ovat hyväksi ihollemme. Kosteutta ja kosteutta sitä ei voi liikaa toitottaa :)

Syksy on myös hyvä aikaa kasvojen sarjahoidoille. Tällä tarkoitan kasvoille tehtäviä hoitoja, jotka tehdään sarjana parin viikon välein kosmetologilla. Sarjahoidot valitaan aina sinun ihosi mukaisesti ja tietysti sinulle räätälöitynä. Hyvänä esimerkkinä ovat Anumati Naturals happohoidot. Happohoidot sopivat hyvin juuri syysaikaan tehtäviksi. Aurinko ei juurikaan enää paista jolloin siltä suojautuminen käy helposti.

Hoitolassani on käytössä Anumati Naturals happohoidot. Anumati Naturals on holistinen luonnonkosmetiikan ammattisarja. Tuotteet ovat luomutuotantoa sekä vegaanisia. Anumati Naturals on ainoa suomalainen sarja joka on saanut arvostetun Madesafe sertifikaatin. 

37392327_2561057217253524_503557144197464064_n.jpg

Anumatin hapot ovat AHA ja BHA -happoja. AHA hapot ovat hedelmähappoja jotka sopivat ikääntyvälle iholle tehohoitona sekä juonteiden ja ihon värierojen tasoitukseen. Sokeriruoko, mustikka, vaahtera, appelsiini ja sitruuna tarjoavat luonnollisen AHA -hapon kauneudenhoitoomme. AHA -happo kuorii hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. Vain kuolleet ihosolut kuoritaan. Kuivalle iholle se on hyväksi koska hilseilevä ihokerros poistuu. Hoito edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Iho pystyy silloin sitomaan itseensä paremmin kosteutta. Hoitotuotteet imeytyvät paremmin ja ihosta tulee hoidettu ja hyvinvoiva. 

BHA hapot ovat salisyylihappoja jotka saadaan pajusta. BHA hapot ovat hyväksi epäpuhtaan, tukkoisen, suuri huokoisen, aknearpisen sekä paksun- ja elottoman ihon hoitoon. Hoito nopeuttaa solujen kulkeutumista ihon pintaan. BHA happo häätää tehokkaasti acne-bakteeria. Iho pehmenee ja kirkastuu sekä sitoo kosteutta ihoon. Hoitotuotteet imeytyvät paremmin ja iho voi hyvin ja rasvoittuminen vähenee selkeästi.

Hapot valitaan toki oman ihon mukaisesti tai yhdistellen hoidossa. Happohoito alkaa jo alkupuhdistuksesta. Iho tuntuu jo heti hyvältä ja puhtaalta. Seuraavaksi siirrytään hapotukseen joka toimii kuorintana. Tämän jälkeen ihana laventeli naamio rauhoittaa ihon. Naamion aikana hierotaan decoltee sekä niska ja hartiat. Oikeanlaiset kotihoitotuotteet ovat myös tärkeä osa onnistunutta hoitokokonaisuutta. 

Happohoitojen etuja:

#nopea tehdä
#tulokset ovat myöskin nopeita
#kevyen meikin voi levittää kasvoille heti hoidon jälkeen
#Iho raikastuu ja näyttää levänneeltä
#Kasvot tulee kuorittua hellävaraisesti mutta tehokkaasti
#ihon sävy paranee
#iho tuntuu pehmeältä
#hoitotuotteet imeytyvät paremmin
#Iholle valitaan joko AHA tai BHA happo

Kotihoito-ohjeet hoidon jälkeen:

Ei aurinkoa tai solariumia (pari viikkoa)
Suositellut hoitotuotteet kotona
Ei saunaa tai uintia (pari päivää)
Jos ihosi hilseilee älä poista sitä mekaanisesti. Kosteutus on hyväksi.

Omakohtainen kokemus Anumati happohoidosta oli positiivinen. Happokuorinnan aikana tuntui pientä nipistelyä iholla. Iho kuitenkin rauhoittui naamion aikana ja ihana viileys tuntui kasvoilla. Hoidon jälkeen ei tehnyt mieli peittää ihoa meikillä. Iho raikastui ja näytti ihanan tasaiselta. En käyttänyt meikkivoidetta moneen päivään tämän jälkeen. Sarjahoidon aikana käytin myös tarkasti suositeltuja kotihoitotuotteita.


27788087_2285081941517721_2239700907002985823_o.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kasvohoito, sarjahoito, Anumati Naturals, happohoito

Yumi Lashes ripsien kestotaivutus

Torstai 30.11.2017 - Terhi

WP_20170403_11_08_57_Pro__highres.jpg

Yumi Lashes ripsien kestotaivutus on saanut suuren suosion helppona ja vaivattomana ripsihoitona joka sopii juhlakauteen sekä arkeen. Tällä hoidolla saat loihdittua itsellesi näyttävät ripset. Tämän hetken luonnollisempi trendi on varmaankin tähän suosioon osallisena. Monet ovat kokeilleet ja  kyllästyneet ripsien pidennyksiin sekä niiden huoltoihin. Osa onkin herkistynyt ripsien pidennyksissä käytettäviin liimoihin jolloin niitä ei voi enää käyttää. Halutaan jotakin muuta näiden tilalle. Pelkällä ripsivärillä yksistään ei välttämättä saada näyttävää lopputulosta.

Yumi Lashes tehdään omalle ripselle joka hoidossa taivutetaan ylöspäin ja tämän jälkeen vielä kestovärjätään. Hoidon jälkeen ripsi on taivutettu ja se näyttää pidemmältä sekä tuo omat ripsesi upeasti näkyviin. Tämän kestotaivutuksen jälkeen ripsientaivuttimillesi ei ole enää käyttöä.

Kestotaivutus sopii myös lyhyille ripsille. Hoidon alussa valitaan sopivan kokoinen silikonimuotti joka liimataan hoidon ajaksi yläluomelle. Ripset asetellaan yksitellen tuolle muotille (tämä on hoidon pisin vaihe) ja ripsien taivutusaineet tämän jälkeen. Sitten vielä kestovärjäys ja hoito on valmis. Kokonaisuudessaan hoito kestää noin reilun tunnin.

Hoidon jälkeen ripset ovat heti valmiit. Seuraavan vuorokauden aikana kannattaa välttää ripsien kastamista. Ripsiväriä voit käyttää normaalisti jolloin saat vieläkin näyttävämmät ripset. Harjaa ripsiä aamuin illoin, jotta ne pysyvät siistinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa. Kotihoitotuotteena kannattaa käyttää Yumin hoitomaskaraa joka auttaa taivutusten pysymistä kauniimpana sekä kaarevana pidempään. Ripsien huoltoa et tarvitse, taivutukset kasvavat pois oman ripsesi kasvun mukana. Uuden Yumi Lashes käsittelyn voit ottaa n. 8 viikon kuluttua.

Yumi Lashes kestotaivutus on saanut alkunsa jo vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Suomessa tämä hoito palkittiin vuonna 2016 lajinsa parhaimpana ja tämän palkinnon myönsi Suomen kosmetologiyhdistys.  Yumi Lashes hoitoja tekevät ainoastaan koulutetut ammattilaiset.

Phototastic-3_4_2017_6b66fb2d-070b-4219-96e3-1a26e600f570.jpgPhototastic-3_4_2017_f6766f5c-1b12-4ad0-89e7-07365cdb2fea.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Yumi Lashes, kestotaivutus, ripset, kestovärjäys

Kuinka usein kasvohoitoon?

Tiistai 3.10.2017 - Terhi

Minulta kysellään usein kuinka usein kannattaisi käydä kasvohoidossa. Tästä sainkin idean kirjoitella ajatuksia ja ohjeita tähän asiaan.

Yksiselitteistä vastausta tähän ei kuitenkaan ole mutta esimerkiksi vaihtuvat vuodenajat voisivat olla hyvä muistisääntö. Varsinkin jos iho on muuten hyvässä kunnossa. Vaihtuvat vuodenajat tuovat omat haasteensa ihon hoitoon. Talvella pakkasen kuivattama iho tarvitsee huolellisesti ihoa kosteuttavaa ja suojaavaa tuotetta ja toisaalta kesällä iho kaipaa suojakertoimellisen ja kevyemmän tuotteen. Kasvohoidossa käydessä kannattaisi päivittää kotihoitotuotteet ajankohtaan sopiviksi. Käytännössä n. 3-5 kertaa vuodessa saattaa olla jo sopiva kasvohoitojen määrä. Sarjahoidot ovat tietenkin asia erikseeen. Esimerkiksi epäpuhtaan ihon puhdistava kasvohoito voi olla hyväksi jopa kerran viikossa.     

Näin kesän jälkeen on hyvä kartoittaa ihon kunto. Monesti huomaa ihon kaipaavan jälleen kosteutta enemmän kuin kesäaikaan. Ihon pinta voi tuntua tukkoiselta sekä epäpuhtaalta. Kesällä on ehkä laiminlyönyt ihon huolellisen puhdistuksen. Aurinkovoiteet ja meikit ovat jäänet iholle muhimaan ja aiheuttaneet siten harmia.WP_20170208_15_22_02_Pro.jpg

Kasvohoidossa hyvä alkupuhdistus ja tehokas kuorinta auttavat jo mukavasti alkuun. Asiakkaan ihontarpeiden mukaisesti tehty mekaaninen ihonpuhdistus on myös hyvä lisä kasvohoidossa. Rentouttava ja hellivä hieronta ennen naamiota takaa raaka-aineiden paremman imeytymisen. Ihosi kiittää ja todennäköisesti huomaat myös itse eron entiseen.

Hoidot valitaan aina asiakkaan mukaan. Sinun ei siis ennakkoon tarvitse tietää mikä hoito olisi sinulle paras vaihtoehto. Varailet vain jonkin kasvohoidon ja päätämme sen sitten yhdessä. Alkuhaastattelussa käymme vielä läpi mahdolliset raaka-aine yliherkkydet, allergiat, sairaudet ja muut hoitoon vaikuttavat asiat. Tällöin myöskään hoidot eivät ole jokaiselle täysin samanlaisia. 

Kasvohoidossa käyminen on hyvä lisä omaan kotihoitoon. Säännöllinen kotihoito on tärkein ihonhoidon perusta. Samalla kun käyt hoidossa, saat ammattilaisen vinkit ihon päivittäiseen hoitamiseen. Saat siis tietää minkälaiset tuotteet sopivat juuri sinulle. Usein näkeekin, että ihontarpeet eivät kohtaa kotihoitotuotteiden kanssa. Saatetaan käyttää liian tujuja tuotteita tai vastaavasti tuote on valittu jo aikoja sitten, jolloin ihon vaatimukset ovat olleet ehkäpä aivan muuta. Uusia tuotteita tulee markkinoille valtavasti. Kehitystä tapahtuu kokoajan ja niiden testailu on mukavaa, jos vain tiedät minkälaiset tuotteet sopivat juuri sinun ihollesi. Samalla siis säästyt turhilta virheostoksilta.

Toivottavasti kirjoitukseni antoi uusia näkökulmia ihonhoitoon ja sen tärkeyteen. Seuraavassa blogikirjoituksessa ajattelin kertoa vinkkejä päivittäiseen ihonhoitoon, tärkeää asiaa siis tulossa. 

charcoal_mask.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kasvohoito, ihonhoito, kuorinta, naamio, puhdistus

Pientä vinkkiä helppoon vartalon hoitoon

Tiistai 21.3.2017 - Terhi

Olisiko jo aika suunnata mieli tulevaan kesään ja vartalonhoitoon?
Miksi kannattaa hoitaa ihoa myös muualta kuin kasvoista? Hyviä kysymyksiä. Monet unohtavat helposti, että myös vartalon ihoa voi ja kannattaa hoitaa. Onhan iho suurin ihmisen elin. Pehmeä ja hyvinvoiva iho voi hyvin sekä myös päivettyy kauniisti. Siinähän niitä hyviä syitä jo olikin. 

Helppoja vinkkejä joilla saat pehmeän ja hoidetun ihon;

Kuivaharjaus vartalon iholle. 
Kuivaharjaus on helppo tehdä siihen tarkoitetuilla hansikkailla. Ne on valmistettu karheasta materiaalista joka soveltuu tähän tarkoitukseen. Voit myös käyttää Konjac Spongea, jolla on myös vartalolle tarkoitettu sieni. Se on tehty hellävaraiseen kuorintaan ja sopii suihkussa käytettäväksi.
Kuivaharjaus taas suoritetaan ennen suihkuun menoa. Se voidaan tehdä aamuin illoin, jolloin se on jo todella tehokasta tai vain esimerkiksi iltaisin. Kuivaharjaus kannattaa aloittaa jalkateristä ylöspäin suuntautuvin liikkein. Käy koko keho läpi lukuunottamatta kasvoja. Otteiden ei tarvitse olla voimakkaita, pyörittele vain kevyesti. Tämä on tehokas tapa irrottaa kuiva ja pölyävä kuollut ihosolukko. Tämän jälkeen voit käydä suihkussa ja levittää sopivan voiteen kostealle iholle.

Kuorintatuotteet vartalolle.
Vartalolle löytyy omat kuorintatuotteet, joissa on yleensä hieman karkeampi kuorintarae kuin kasvoille tarkoitetuissa tuotteissa. Iho kannattaa kuoria suihkun yhteydessä. Samalla idealla kuin kuivaharjauskin. Vartalon ihon voit huoletta kuoria muutaman kerran viikossa tietenkin huomioiden oman ihon tilanne.  

Suihkusaippuat
Suihkusaippuoissa kannattaa suosia öljypohjaisia tuotteita. Saippuoissa on paljon eroja ja tämän huomaa helposti suihkun jälkeen, miltä iho tuntuu. Onko se natisevan kuivan oloinen vaiko ihanan pehmeä.

Hoitotuotteet vartalolle
Vartalovoiteet ja muut tuotteet kannattaa levittää heti suihkun jälkeen. Iho on silloin vastaanottavaisin näille tuotteille. Käytä iholle kosteuttavia voiteita, ravitsevia öljyjä tai muita sopivia tuotteita ihon kunnon mukaan. Paikallisesti voi käyttää esimerkiksi selluliittivoiteita tai vartaloa muokkaavampia voiteita. Suihkun jälkeen kun iho on vielä hieman kostea ja lämmin, siihen on myös helpompi saada voiteet imeytymään.

Kesällä kannattaa muistaa jälleen hyvät ja laadukkaat aurinkotuotteet vartalolle sekä kasvoille! Auringon haitoista tiedetään nykyään jo niin paljon joten on paras muistaa maltti auringossa oleilussa.

Tuossa muutamia helppoja vinkkejä joilla saat varmasti pehmeän ja hoidetun ihon. Jos nyt aloitat vartalon hoitamisen, niin saat nauttia kesällä kauniista ihostastasi :) 

model-984612__340.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: vartalonhoito, aurinko, kuorinta, kuivaharjaus, vartalonvoiteet

Kauneushoitola Solarin uudet tilat

Maanantai 10.10.2016 - Terhi

Nyt on aika muuttaa uusiin tiloihin. Uudet ja upeat tilat löydät osoitteesta Ahkiokatu 2 Kaarina. Toimipaikkamme löytyy 110 -tien ja saaristotien vilkkaasta risteyksestä. Palvelemme 2 kerroksessa. Sisäänkäynti sijaitsee liikerakennuksen takana, josta löytyy oma porraskäytävä tiloihimme. Mahdollisuus käyttää myös hissiä.

Samassa liikerakennuksessa palvelevat myös Lasten Seesam -kirppis, Liedon lihakauppa, Kurssiveturi sekä Sininen Polku. Ilmaiset parkkipaikat ovat käytössäsi.

Olet lämpimästi tervetullut hoitolaamme rentoutumaan ja tekemään löytöjä 'kauneuden pikkupuotiin'. Toivottavat Terhi ja Tanja

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Uudet toimitilat, Ahkiokatu, Kauneushoitola Solar

Infinatura Cura Oil

Keskiviikko 13.7.2016 - Terhi

WP_20160713_14_45_08_Pro.jpgKauneusöljy joka taipuu monenlaisiin iho-ongelmiin.

Oletko jo kuullut suomeen saapuneesta monitoimiöljystä? Öljyt ovat viime vuosina saaneet suuren suosion kauneudenhoito tuotteina. Monet ovat joskus aikaisemmin ehkä karsastaneetkin öljyjä kauneudenhoidossa, ehkä siksi että monet ovat mieltäneet ne sellaisiksi, jotka jättävät ihon pinnan öljyiseksi. Se on jo historiaa, ainakin tämän tuotteen kohdalla. Infinaturan Cura Oil on kuivaöljy jotenka tuosta tunteesta ei ole tietoakaan.

Muutamia vinkkejä tuotteen käyttöön;

Jos haluat pärjätä vähillä tuotemäärillä Cura Oil on juuri SE tuote. Käytä kasvoilla, kaulalla, vartalolla. Helppoa, vain yksi tuote jolla pärjää vaikka matkoilla. Voit puhdistaa tällä jopa kasvot meikistä ainakin hetkellisesti.

Kokeile levittää kostealle iholle, huomaat että öljy imeytyy vieläkin nopeammin. Ihana levittää vartalolle suihkun jälkeen. Saat todella pehmeän ja hoidetun ihon.

Käytä kun ihosi kutiaa ja on ärtynyt. Kutina väistyy ja huomaat ihon kunnon paranevan päivä päivältä. Sopii loistavasti myöskin hyönteisten pistoihin. Vinkkinä kesäaikaan.

Jalkakylpyveteen muutama tippa öljyä ja saat todella pehmeät jalat <3

Meikin alla primerina!! Toimii loistavasti :) Hehkua ja heleyttä samealle iholle.

Hiero muutamia kertoja päivässä kynsille ja kynsinauhoille. Ravitsee kynttä ja auttaa vahvistamaan kynsiä.

Aivan ihana lisätä shampoon joukkoon jolloin et tarvitse enää hoitoainetta. Pari tippaa on sopiva määrä. Saat superpehmeät ja sileät hiukset. Voit myös käyttää aralle ja kutisevalle hiuspohjalle. Hetkeksi tai vaikka yön yli käytettäväksi. Aamulla voit pestä sen pois.

Ja jos nyt kesällä palat auringossa. Muista että apu löytyy Cura Oilista siihenkin. 

Cura Oil sopii psoriasikseen ja atooppiselle iholle. Tällä tuotteella on tehty kliiniset tutkimukset Madridin yliopistossa ja tulokset olivat hyviä.

Mikä tämä tuote siis oikein on ja mitä se sisältää?

Infinaturan Cura Oil on kahdeksan tarkoin valitun luonnonöljyn seos. Tämän on kehittänyt Caroline Biggs, joka on tehnyt elämäntyönsä kauneudenhoitoalalla. Hän halusi kehittää tuotteen joka sopii kaikille ja jota on turvallista käyttää. Tuotteen piti myöskin sopia iholle sekä hiuksille. Tämän kehityksen tuloksena on syntynyt Cura Oil.

Cura Oil sisältää vain 8 öljyä.
Camellia öljy on 'kauneusöljy' jo geishojen ajoilta. Juonteille, arville, kutisevalle iholle, psoriasikseen.
Argan öljy on tunnettu sen ihoa hoitavista ja lääkinnällisistä ominaisuuksista. Ravitsee ja hoitaa ihoa sekä hiuksia.
Red Mandarin auttaa 'puhdistamaan' ja hoitamaan ihoa, sopii hyvin myös akneiholle.
Crambe Abyssinica eli öljymerikaali. Ravitsee sekä kosteuttaa ihoa.
Auringonkukkaöljy sisältää e-vitamiinia joka toimii antioksidanttina. Hyvä asia ikääntyvälle iholle. Sisältää runsaasti hyviä rasvahappoja.
Bergamot tuo helpotusta ekseemiin sekä psoriasikseen.
Geranium edistää mm. verenkiertoa joka puolestaan auttaa ennalta ehkäisemään ikääntymisen muutoksia.
E-vitamiini taistelee vapaita radikaaleja vastaan.

Kaunis tummalasinen pullo. Lasin tumma väri on tarkoituksella valittu, koska valo saattaisi vaikuttaa raaka-aineiden pitoisuuksiin heikentävästi. Yleensäkin kosmetiikka pitää säilyttää valolta ja auringolta suojassa. 100 ml pullossa on pumppupullo ja 10 ml matkakoko on reissuun sopiva pullo. Kerrankin on suosikki tuote jota on helppo suositella myös muille. Superöljy johon koukuttuu ja sen käyttöön on aina pakko palata uudelleen ja uudelleen.

Phototastic-12_7_2016_2d47bb3d-5a6e-449e-866b-197f5041c7ef1.jpg

2 kommenttia . Avainsanat: Infinatura, Cura Oil, monitoimiöljy, luonnonöljy

Kulmat kuntoon

Keskiviikko 22.6.2016 - Terhi

Kesä ja kärpäset ovat täällä taas :)

Kesäisin haluaa olla valmiina menoon siltä istumalta. Ei jaksaisi ehkä niinkään meikkailla ja laittautua päivää varten. Nopea ja helppo tapa piristää omaa ulkonäköään on kulmakarvojen kestovärjäys. Samalla kun kulmat värjätään ne myöskin muotoillaan.

Kulmakarvojen sanotaankin olevan kehykset kasvoille. Parhaiten eron huomaat ennen ja jälkeen otettujen kuvien. Nopea tapa saada freesimpi ilme. Väsymyksen merkit katoavat kasvoilta ja katse terävöityy.

Kulmakarvojen malleja löytyy vaikka ja kuinka. Toisille sopivat paksummat mallit paremmin kuin aivan ohuet. Nämä asiat mietitään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Pitää muistaa kuitenkin, että joitakin toiveita ei aina pysty soveltamaan. Jos asiakkaan omat kulmat ovat olemattomat joissa ei karva kasva, niistä ei myöskään voi silloin tehdä tuuheita ja paksuja. Kestovärit värjäävät vain karvan ja värien pysyvyys vaihtelee myös karvalaadun mukaan. Yleisimmin tuo värjäyksen väli on viitisen viikkoa.

Värjäyksen lopputulos on värjäämisen jälkeen tummempi kuin muutaman päivän kuluttua. Ensin väriä tarttuu myöskin ihoon josta se siis vaalenee muutamassa päivässä. Tämän takia kannattaa värjäys tehdä jo alkuviikosta ennen mahdollisia juhlia tms.

Varsinkin kesäisin kulmien kestovärjäys on nopea tapa olla huolitellun näköinen. Helppo ja omaa aikaa säästävä tapa. Huoltoväli on siis noin viitisen viikkoa. 

Mukavaa kesää :)  

WP_20160614_12_54_21_Pro3.jpg

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kulmat, kestovärjäys

Shellac Kestolakkaus

Perjantai 6.5.2016 - Terhi

CND:n Shellac Kestolakkaus

Kestävä lakkaus joka kuivuu hetkessä, ei enää turhaa odottelua eikä pilalle menneitä WP_20160226_16_44_28_Pro.jpglakkauksia.. Kuulostaako liiankin hyvältä. Tervetuloa tutustumaan uuteen lakkauksen aikakauteen. Kuin kynsilakka, ei siis geeli tai rakennekynsi. Oman kynnen päälle, oman kynnen mittainen.

Mikä tämä tuote on??
CND:n Shellac kestolakkaus on ensimmäinen, aito ja alkuperäinen kestolakka. Shellac on pitkäkestoinen, kestävä ja nopeasti kuivuva lakka. Se ei myöskään liuskotu eikä sitä tarvitse viilata pois. Lakan kestävä kiilto ei myöskään himmene käytössä. Se on suhteellisen nopea tehdä eikä tarvitse odottaa lakkauksen kuivumista. Siis myöskin kiireiselle ja kestää mukana menossa.

Miten kestolakkaus tehdään?
Aluksi tehdään pohjatyöt. Minimanikyyri takaa lakan kiinnittymisen kynnelle. Ensin hoidetaan kynsinauhat ja tämän jälkeen kynnen pinta puhtaaksi. Sitten onkin vuorossa aluslakka joka kovetetaan uunissa. Värin vaikea valinta.. (ja tietysti punainen ;) siis vuorossa ensimmäinen värikerros kynnelle ja kynnet uuniin. Vielä peittävämpi kerros värilakkaa ja uunin kautta.. Lopuksi päällyslakka ja vielä kerran UV-uuniin. Lakkaus on valmis.

Vielä sipaisu tahmaisuuden poistoainetta kynnelle. Kynsinauhoille ihana ja hoitava Solar -kynsiöljy. Tämä kannattaa ostaa myös kotiin. Nyt on valmista!! Ja samantein uskallat kaivaa kortit tai rahat esille kukkarostasi... Uusi ja ihana lakkaus ei tästä kärsi :)WP_20160404_15_09_55_Pro.jpg

Lakkauksen pysyvyys sormen kynsissä on parisen viikkoa. Useimmilla aika on pidempi, joskin lakka alkaa tässä vaiheessa kasvaa pois. Varpaiden kynnet kasvavat hitaammin, jotenka siellä pysyvyys on pidempi. Mutta lakkauksen upea kiilto ei himmene tässäkään vaiheessa.

Kokeilemisen arvoinen ja koukuttava uuden sukupolven kestolakka. Kotiin voit ostaa poistamisen helpottavan poistopakkauksen tai tulla poistoon hoitolaan. Ideana on kuitenkin helppo poistaminen, ei viilausta eikä kynsiä vioittavaa poistoa. Lakkauksen annetaan "halkeilla" pois folion sisällä. Sitten pieni rapsutus ja lakka on irronnut kynneltä. Poisto on myös nopea. Tämän jälkeen uusi lakkaus tai sipaisu kynsinauhaöljyä.. Saatat olla koukussa tähän ihanuuteen.

Lakkaus sopii kenelle vain mutta muistathan että kynsien pitää olla terveet. Tuoksukaan ei ole esteenä. Kuivuessaan lakka on täysin hajuton.

Nyt kokeilemaan :) Ja tulevan kesän juhlat on pelastettu. Kauniit kynnet valmiina jo muutamia päiviä ennen juhlia :)

InstagramCapture_c1f4c46d-3d3e-42c3-bc2e-9a242d714f9f.jpgWP_20160203_13_55_28_Pro.jpg

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Shellac, kestolakkaus, CND, kynsilakkaus

Lab Division -kasvohoitojen Kuningatar

Perjantai 8.4.2016 - Terhi

Nyt kevään koittaessa kaikki ryömivät koloistaan päivänvaloon :) Kummasti kiinnittää huomiota omaan olemukseensa. Talven tuoman harmauden ja hehkun puuttuessa haluaa tehdä asialle jotakin. Aikuisen ihon vaatimukset ovat hieman erilaiset kuin nuorempien. Meiltä aikuisen naisen iholta puuttuu yleensä sellainen tietty hehku, joka löytyy kuitenkin usein silmäkulmistamme  ;) Talven riepottelun ja pimeyden jälkeen, iho suorastaan vaatii ehkä jotakin jämerämpää hoitoa, jolla palauttaa tuo ihana raikkaus kasvoillemme.

Bruno Vassari on kehittänyt todellisen aarteen juuri samealle, harmaalle ja elottomalle iholle. Hoito alkaa kasvojen ja mahdollisen meikin puhdistuksella. Kuorinnan koittaessa tämä entsyymipohjainen kuorinta on todella tehokas. Se tekee ihosta täydellisen pehmeän ja hehkuvan. Sameus häipyy iholta paljastaen jälleen kauniin ihonpinnan. Samalla mahdolliset juonteet "saavat kyytiä", iho tuntuu jälleen napakalta ja kiinteältä. Parhaiten tämä hoito toimii sarjahoitona muutaman viikon välein. Hoidot tehdään aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Seuraavana vuorossa on taivaallinen hieronta. Se aloitetaan sivellinhieronnalla jatkuen käsin tehtäen. Ensin hierotaan kasvot huolella. Sen jälkeen siirrytään kaulan ja decolteen alueille unohtamatta myöskään niskaa ja hartioita. Luksusta :) Jos tässä arki ja huolet ei unohdu niin ei sitten missään. Hierontavoide poistetaan huolella kasvoilta, jolloin seuraavat raaka-aineet pääsevät vaikuttamaan paremmin.

Sitten vuoroon tulee seerumi. Tässä hoidossa seerumi sisältää todellisia superaineita. Peptidejä, makadamiaöljyä, hyaluronihappoa näin muutaman lueteltaessa. Tämä seerumi imeytetään iholle vielä kevyesti hieroen. Tässä vaiheessa huolet ovat jääneet jonnekkin kauas menneisyyteen ja aika on juuri tässä ja nyt. Kunhan tämä ei vielä loppuisi.

On tullut naamion aika. Lab Division kasvohoidossa on käytössä erikoisnaamio.Tämä naamio sisältää c-vitamiinia ja kollageenia. Naamio aktivoidaan vasta iholla, jolloin tehoaineet pääsevat vaikuttamaan parhaiten. Nauti naamiosta vielä hetken rentoutuen.

Tämä Lab Divison Collagen Booster -kasvohoito on tarkoitettu aikuisen iholle, joka on harmaa ja samea. Juonteitakin saattaa ilmetä. Ei kuitenkaan hauraalle ja ohuelle iholle, se paras vaihtoehto.

Tämä erikoishoito kasvoille on hyvä muistutus, nyt kevään tulevia juhlia varten, unohtamatta tietenkään Äitienpäivää. Hyvä vinkki siis myös lahjaideana. Tule kokeilemaan tämä kasvohoitojen Kuningatar ja ihastu.

lab_kirje2.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Labdivision, kasvohoito, aikuinen iho, erikoiskasvohoito

Candle Massage - Kynttiläöljyhieronta

Torstai 18.2.2016 - Terhi

Rauhallista musiikkia, pehmeät hierontaotteet sekä mieto lempeä tuoksu.. Kuulostaako hyvältä? Kaikki tuo aikaisempi kuuluu Kynttiläöljyhierontaan. Ja kaiken edellisen lisäksi saat ihosi tuoksumaan hyvältä sekä pehmeän tuntuiseksi.

Hieronnan voi aloittaa (kuten kaikki hieronnat) kuorimalla iho ennen hierontaa. Saat samalla kuolleen ihosolukon pois, jolloin hoitavat raaka-aineet pääsevät vaikuttamaan tehokkaasti. Ihosta tulee pehmeä ja kosteutettu.

Kynttilöitä löytyy kahta erilaista, Monoi sekä Jasmine. Monoi sisältää puhdasta kookosöljyä sekä kukkauutteita. Täydellinen hoito kuivalle iholle. Se kosteuttaa ja palauttaa ihon joustavuuden. Tuoksu rentouttaa koko kehon hieronnan aikana.
Jasmine puolestaan sisältää eteerisiä öljyjä, jotka uutetaan kukista. Se myöskin kosteuttaa, parantaa ihon joustavuutta sekä ehkäisee myös raskausarpia. Mieto tuoksu rentouttaa myös mieltä.

Hierontaotteet ovat pehmeitä ja rauhallisia. Tunnin pituisessa hieronnassa ehtii hieroa koko kehon. Puolen tunnin ajalla hierotaan selkä, hartiat ja niska. Hyvin kokonaisvaltainen hoitorituaali. Hieronnan jälkeen kannattaa rauhoittua hetkeksi vesilasin ääreen. Anna ajatusten rauhoittua ja nauti juuri tästä hetkestä.

Alla video Candle Massage

Senses Candle Massage from Bruno Vassari on Vimeo.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kynttiläöljyhieronta, hieronta, candle massage, rentoutus

Kuumakivihieronta

Maanantai 1.2.2016 - Terhi

WP_20150505_16_07_04_Pro.jpgLämpöä tuuleen ja tuiskuun..
Kuumakivihieronta on nimenä harhaanjohtava. Oikeastihan kivet eivät saa olla kuumia vaan sopivan lämpimiä :) Tarkoitus ei ole tehdä palovammoja vaan hieroa rentouttavan lämpimillä kivillä. Kuumakivihieronta on erittäin rentouttava ja hemmotteleva hieronta.

Kuumakivihieronta tunnetaan myös nimellä Hot Stone. Tämä vanha hoitomuoto on peräisin Havaijilta. Siellä tehdään spa-hoitoja vulkaanisilla kivillä. Kivihierontoja on tehty aikoinaan myös idässä, Kiinassa sekä Tiibetissä. Siellä tämä hoitomuoto tunnetaan nimellä LaStone. Hoitomuotona tämä on siis erittäin vanha.

Kivilajit
Hieronnassa voidaan käyttää monen tyyppisiä kiviä. Yksi kivilaji on basaltti -kivet. Ne varastoivat itseensä hyvin lämpöä ja ovat pinnaltaan sileitä. Ne ovat luonnonmuokkaamia kiviä ja niitä on monen kokoisia. Aivan pienillä kivillä voidaan levittää lämpöä koko keholle, sijoittamalla ne vaikka varpaidenväleihin.

Suurimmilla kivillä voidaan lämmittää vaikka hartioiden seutua. Koska kivet varastoivat lämpöä hyvin, niillä on pitkäkestoinen lämmittävä vaikutus. Lämpimien kivien avulla voidaan suorittaa koko kehon hieronta tai vaikkapa vain osa siitä. Koska kivet varastoivat itseensä lämpöä, ne myöskin siirtävät sitä tehokkaasti myös syvemmälle kudokseen. Tämän lämmittämisen avulla myöskin lihaskireydet sulavat helpommin. Kiviä voidaan siis käyttää itse hierontavälineenä koko hieronnan ajan, tai vaihtoehtoisesti ne jätetään vaikuttamaan ongelma-alueille. Yhdessä hierontaöljyn avulla kivet liukuvat iholla kevyesti ja rentouttavasti.

Kivihieronnan vaikutukset
Lämpimillä kivillä hierominen vilkastuttaa verenkiertoa sekä edistää lymfanestekiertoa. Kivillä voi myöskin edistää hoitoaineiden imeytymistä. Kiviä voi siis käyttää myöskin kasvohoidossa, vaikkapa alkupuhdistuksessa tai hieronnassa. Kivet myöskin lievittävät lihasjännityksiä ja samalla rentouttavat koko kehoa. Sopii hyvin stressiin, jolloin sillä on välitön vaikutus jännityksen laukaisemiseen. Koska kivet vilkastuttavat verenkiertoa, se sopii hyvin viluisille ihmisille tai talven kylmään. Kivien lämpö siirtyy lihaksista kudoksiin jopa 3-4 cm:n syvyyteen, jolloin siitä on apua lihasten kireyden laukaisemiseen. Kuumakivihieronta hoitaa siis mieltä ja samalla koko kehoa :)WP_20151021_15_54_34_Pro.jpg

Hierontaan tullessa kannattaa varata hetki aikaa rauhoittumiselle, jolloin saat hetkestäsi kaiken irti. Jätä arjen huolet edes hetkeksi sivuun ja lähde hieronnan myötä pienelle rentoutumisen matkalle. Hieronnan aikana toiset nukahtavat tai muutoin ovat lähellä sitä. Koko kehon kuumakivihierontaan varataan aikaa noin 1,5 tuntia. Kasvot voidaan jättää hieromatta tai hieroa pienillä lämpimillä kivillä.

Hieronta tuntuu pehmeältä ja kivuttomalta. Se voidaan tehdä tuoksuttomalla öljyllä tai siihen voidaan lisätä aromaattisia öljyjä. Eteeriset öljyt valitaan asiakkaan ja hoitotarkoituksen mukaan. Öljyillä on myöskin omat tarkoituksensa ja niillä jokaisella on omat vasta-aiheensa. Tällöin tämä pitää huomioida hoitoa tehdessä. Hoidot tehdään aina asiakaskohtaisesti. "Hierontakaavio" poikkeaa aina asiakkaan mukaan.

Milloin kuumakivihierontaa ei voida tehdä?

-Kuume tai flunssa
-tuntopuutokset tai alentunut lämmönsietokyky
-suonikohjut
-ohentunut iho
-sydänsairaus tai autoimmuunisairaus
-raskaus (tapauskohtaisesti voi hieroa jonkin osan)massage-389727__180.jpg

Hieronnan jälkeen kannattaa muistaa juoda vettä normaalia enemmän. Kehon nesteet lähtevät liikkeelle vilkkaasti ja myöskin lämpövaikutus haihduttaa nesteitä kehosta. Olo voi tuntua hieman "huteralta" jotenka voit rauhoittua hetken hieronnan jälkeen. Mieli ja keho on rentoutunut :)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kuumakivihieronta, hieronta, rentoutus, lämpö, hot stone, kivihieronta

Ihonhoitoiltamat ystävien kesken

Tiistai 19.1.2016 klo 9:11 - Terhi

naisen_kuva_love__003.jpgMietitkö miten hoitaa ihoa? Onko rutiinit vielä samat kuin kesällä tai jopa vuosia sitten? Minäkö vanhentunut :) Pitääkö hoitotottumuksia muuttaa??
Kyllä ja pitää :)  Ja vieläpä päivittää vuodenaikojen sekä ihon tarpeiden mukaisesti.

Monta on kysymystä ja yhtä monta vastausta. Olisiko mukavaa kuulla lisää ja saada juuri omalle iholle sopivat vinkit ammattilaisen näkökulmasta? Kerää ystäväporukka koolle ja tulkaa yhdessä ihmettelemään ihanaa ihonhoidon maailmaa. Samalla kun saatte henkilökohtaiset opastukset vaikkapa ihonhoitoon, voimme myös tehdä demohoidon jollekkin teistä. Miltä kuulostaa? Tässä on loistava tilaisuus päästä testailemaan tuotteita juuri omalle iholle. Voisiko olla helpompaa ja mukavampaa tapahtumaa tähän. Jos et ole koskaan käynyt kosmetogilla tai edes ollut kiinnostunut ihonhoidosta ei huolta, olemme täällä juuri sinua varten. Kysele, ihmettele ja kokeile.   

Ideana on, että kasaat ystäväporukan koolle ja tulette meille tänne kauneushoitola Solariin viettämään iltaa. Me tarjoamme tilan ja pienen tarjoilun sekä mukavaa yhdessä oloa rennossa ilmapiirissä. Meillä on avarat tilat johon mahtuu enemmänkin porukkaa. (Porukan vähimmäismäärä on 7 henkilöä, maksimissaan n.18) 

Porukan koolle kutsunut "emäntä" saa itselleen vaivanpalkaksi lahjakortin kasvohoitoon tai vaihtoehtoisesti ihonhoitotuotteen itselleen. Lahjakortti on voimassa 3 kk ja kasvohoito tehdään oman ihotyypin mukaisesti (arvo n. 70,-). 

Illan emännän kanssa sovimme aiheen jonka ympärille ilta rakennetaan. Se voi olla mitä tahansa kauneuteen tai ihonhoitoon liittyen. Kiinnostaisiko kuulla ihonhoidosta yleisesti vaiko hoidoista ja niihin liittyvistä asioista. Mahdollisuus on myös, että teemme demohoidon yhdelle ja samalla kerromme mitä hoidossa tapahtuu. Mahdollisuuksia on siis monia :) Tarkoitus on kuitenkin viettää mukavaa yhdessäoloa leppoisasti nauttien.  

Tämän helpompaa ja henkilökohtaisempaa ihonhoidon päivitys ei voisi olla. Ota rohkeasti yhteyttä. Mahdollisuus on myös saada minihoitoja ystävien kesken. Tällöin porukka voi olla pienempi, jolloin hoidot ovat mahdollisia. Minihoidot voisivat olla pikakasvohoitoja, käsihoitoja tai ripsi- ja kulmavärjäyksiä. Hoidot ja hinnat sovitaan tällöin erikseen.CollageNokiaImageSDK_2f2daacf-652c-4479-885f-afde3dcf8b20.jpg

Ei kun tuumasta toimeen ja porukka koolle. Meille on helppo tulla ja ilmaiset parkkipaikat löytyvät aivan hoitolan edestä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ihonhoitoiltamat, ihonhoito, minihoidot

Parafiininaamio, joko olet kokeillut?

Perjantai 15.1.2016 klo 11:17 - Terhi

Talven ihana ja lämmittävä hoito käsille on parafiininaamio. Kädet joutuvat erityisen kovalle rasitukselle kylmällä ilmalla. Puhumattakaan jos olet ilman käsineitä ja pakkaslukemat ovat kovat. Kuivuutta, karheutta ja haavoja, tuttua vai mitä? Rasvaa ja jälleen rasvaa. Tämä on hyvä keino, kunhan muistat tehdä sitä usein. Toinen keino jolla voit parantaa käsien suojausta on parafiini.

Parafiinihoidossa parafiini on sulatettu siihen tarkoitetussa laitteessa. Meillä Solarissa on käytössä parafiiniallas, jossa parafiini sulaa miedossa lämmössä. Se pysyy nestemäisenä kun allas on säädetty sopivaan lämpötilaan.Parafiinia saadaan öljynjalostuksen sivutuotteena. Sitä ei siis erityisemmin valmisteta vaan se saadaan muun jalostuksen yhteydessä. Se on puhdasta, hajutonta ja siinä eivät bakteerit pysty elämään. Tuoksullisia ja värillisiä versioitakin toki löytyy..

Parafiinihoito on miellyttävä, rentouttava ja tehokas hoitomuoto. Lämmön avulla se vilkastuttaa verenkiertoa, kosteuttaa tehokkaasti sekä virkistää kuivaa ja huonokuntoista ihoa lyhyessä ajassa. Hoitoaineet imeytyvät parafiininaamion alla hyvin ja siitä jää myös pitkäkestoinen lämmittävä vaikutus. Hoidon jälkeen kädet tuntuvat erityisen pehmeiltä ja hoidetuilta. Tämän jälkeen kotona on hyvä jatkaa käsien hoitoa hyvällä ja tehokkaalla käsivoiteella.

Hoito sopii kaikenikäisille. (myös pikkuneideille ja -herroille) Ihon pitää kuitenkin olla ehjä eikä siinä voi olla ihottumaa. Parafiinihoito sopii myös nivel- ja lihassairauksien hoitoon. Lämpö lievittää kipuja sekä notkistaa niveliä. Sarjahoitona tämä ylläpitää terveyttä.

Parafiinihoito voi olla osana käsihoitoa, omana hoitonaan tai sen voi yhdistää mihin tahansa muuhun hoitoon. Meillä Solarissa voit vaikkapa valita Neurosonic -rentoutushoidon ja siihen lisäksi parafiininaamion käsille. Yksittäisenä hoitona voit valita ensin hieronnan käsille. Kun hieronta on tehty, kädet saavat vielä lämpimän naamion. Tämän jälkeen sinulla on taatusti lämpimät ja hyvin hoidetut kädet.
WP_20160107_12_10_57_Pro.jpg
Puhtaat kädet kastetaan vuorotellen lämpimään parafiiniin 3-5 kertaa.
Päälle laitetaan muovipussi ja lisäksi lämmin froteekinnas. Parafiini saa vaikuttaa 15 min. Tämän jälkeen parafiini "kuoritaan käsistä" ja käytetty parafiini heitetään pois. Hoito on valmis ja kädet hoidetut :) Tervetuloa kokeilemaan!
  

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Parafiinihoito, parafiini, parafiininaamio

Jotakin uutta

Keskiviikko 13.1.2016 klo 21:33 - Terhi

WP_20160112_15_33_12_Pro.jpgTervetuloa Kauneushoitola Solarin blogiin. Uusi vuosi on alkanut ja silloin on mukava aloittaa jotakin uutta ja mielenkiintoista. Solarille yksi uusi asia on tämä blogi. Olen miettinyt tämän ensimmäisen vuoden aikana, millä lailla saisin teille asiakkaille jonkin väylän, jolla kertoa kauneushoitola Solarin arjesta ja hieman sen ulkopuoleltakin. Idea sai siis tästä alkunsa. Ajatuksena on siis kertoa kauneudenhoitoalan kuulumisia, tietoa ihonhoidosta sekä tietenkin erilaisista hoidoista, täällä meidän hoitolassamme.

Kauneudenhoitoalalla tapahtuu kokoajan paljon uutta. Tulee uusia hoitoja sekä tietenkin uutuuksia myös tuoterintamalla. Koska alamme kehittyy ja uusiutuu kovalla tahdilla, koitan välittää näistä päivitettyä tietoa myös tätä kautta. Kauneudenhoitoala on nykyään jo rinnastettavissa hyvinvointialaan, jotenka näiden eroa ei oikeastaan enää ole. Hoidot ovat lähtöisin asiakkaan hyvinvointia huomioiden, unohtamatta mahdollisia ongelmia joihin pyrimme löytämään ratkaisun. Jokaisen hyvinvointi alkaa pienistä asioista. Esimerkkinä vaikka hieronta. Saat kipeät lihakset toimintakuntoisiksi mutta samalla rentouttavan tuokion arjen keskelle. Tämä jos mikä on sitä hyvinvointia.

Kaikki tuotteet tai hoidot eivät kaikille sovi. On sairauksia tai allergioita jolloin tiettyä hoitoa ei voi tehdä. Nämä asiat pyrimme huomioimaan ennen hoitoa ja tämän vuoksi pyydämme asiakasta täyttämään asiakastietolomakkeen ensimmäisellä kerralla. Hoitosuunnitelmaa pystyy siis muokkaamaan tarpeen mukaan. Autan mielelläni juuri sinua, jotenka ole rohkeasti yhteydessä meidän suuntaan. Yhdessä voimme suunnitella sinulle sopivan hoidon.

Mukavaa alkanutta vuotta jokaiselle. Olet tervetullut blogin lukijaksi sekä tietenkin asiakkaaksi hoitolaamme.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kauneushoitola Solar, hyvinvointi, rentoutushetki