Kauneushoitola Solarin blogi

Ihonhoitoiltamat ystävien kesken

Tiistai 19.1.2016 klo 9:11 - Terhi

naisen_kuva_love__003.jpgMietitkö miten hoitaa ihoa? Onko rutiinit vielä samat kuin kesällä tai jopa vuosia sitten? Minäkö vanhentunut :) Pitääkö hoitotottumuksia muuttaa??
Kyllä ja pitää :)  Ja vieläpä päivittää vuodenaikojen sekä ihon tarpeiden mukaisesti.

Monta on kysymystä ja yhtä monta vastausta. Olisiko mukavaa kuulla lisää ja saada juuri omalle iholle sopivat vinkit ammattilaisen näkökulmasta? Kerää ystäväporukka koolle ja tulkaa yhdessä ihmettelemään ihanaa ihonhoidon maailmaa. Samalla kun saatte henkilökohtaiset opastukset vaikkapa ihonhoitoon, voimme myös tehdä demohoidon jollekkin teistä. Miltä kuulostaa? Tässä on loistava tilaisuus päästä testailemaan tuotteita juuri omalle iholle. Voisiko olla helpompaa ja mukavampaa tapahtumaa tähän. Jos et ole koskaan käynyt kosmetogilla tai edes ollut kiinnostunut ihonhoidosta ei huolta, olemme täällä juuri sinua varten. Kysele, ihmettele ja kokeile.   

Ideana on, että kasaat ystäväporukan koolle ja tulette meille tänne kauneushoitola Solariin viettämään iltaa. Me tarjoamme tilan ja pienen tarjoilun sekä mukavaa yhdessä oloa rennossa ilmapiirissä. Meillä on avarat tilat johon mahtuu enemmänkin porukkaa. (Porukan vähimmäismäärä on 7 henkilöä, maksimissaan n.18) 

Porukan koolle kutsunut "emäntä" saa itselleen vaivanpalkaksi lahjakortin kasvohoitoon tai vaihtoehtoisesti ihonhoitotuotteen itselleen. Lahjakortti on voimassa 3 kk ja kasvohoito tehdään oman ihotyypin mukaisesti (arvo n. 70,-). 

Illan emännän kanssa sovimme aiheen jonka ympärille ilta rakennetaan. Se voi olla mitä tahansa kauneuteen tai ihonhoitoon liittyen. Kiinnostaisiko kuulla ihonhoidosta yleisesti vaiko hoidoista ja niihin liittyvistä asioista. Mahdollisuus on myös, että teemme demohoidon yhdelle ja samalla kerromme mitä hoidossa tapahtuu. Mahdollisuuksia on siis monia :) Tarkoitus on kuitenkin viettää mukavaa yhdessäoloa leppoisasti nauttien.  

Tämän helpompaa ja henkilökohtaisempaa ihonhoidon päivitys ei voisi olla. Ota rohkeasti yhteyttä. Mahdollisuus on myös saada minihoitoja ystävien kesken. Tällöin porukka voi olla pienempi, jolloin hoidot ovat mahdollisia. Minihoidot voisivat olla pikakasvohoitoja, käsihoitoja tai ripsi- ja kulmavärjäyksiä. Hoidot ja hinnat sovitaan tällöin erikseen.CollageNokiaImageSDK_2f2daacf-652c-4479-885f-afde3dcf8b20.jpg

Ei kun tuumasta toimeen ja porukka koolle. Meille on helppo tulla ja ilmaiset parkkipaikat löytyvät aivan hoitolan edestä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ihonhoitoiltamat, ihonhoito, minihoidot

Parafiininaamio, joko olet kokeillut?

Perjantai 15.1.2016 klo 11:17 - Terhi

Talven ihana ja lämmittävä hoito käsille on parafiininaamio. Kädet joutuvat erityisen kovalle rasitukselle kylmällä ilmalla. Puhumattakaan jos olet ilman käsineitä ja pakkaslukemat ovat kovat. Kuivuutta, karheutta ja haavoja, tuttua vai mitä? Rasvaa ja jälleen rasvaa. Tämä on hyvä keino, kunhan muistat tehdä sitä usein. Toinen keino jolla voit parantaa käsien suojausta on parafiini.

Parafiinihoidossa parafiini on sulatettu siihen tarkoitetussa laitteessa. Meillä Solarissa on käytössä parafiiniallas, jossa parafiini sulaa miedossa lämmössä. Se pysyy nestemäisenä kun allas on säädetty sopivaan lämpötilaan.Parafiinia saadaan öljynjalostuksen sivutuotteena. Sitä ei siis erityisemmin valmisteta vaan se saadaan muun jalostuksen yhteydessä. Se on puhdasta, hajutonta ja siinä eivät bakteerit pysty elämään. Tuoksullisia ja värillisiä versioitakin toki löytyy..

Parafiinihoito on miellyttävä, rentouttava ja tehokas hoitomuoto. Lämmön avulla se vilkastuttaa verenkiertoa, kosteuttaa tehokkaasti sekä virkistää kuivaa ja huonokuntoista ihoa lyhyessä ajassa. Hoitoaineet imeytyvät parafiininaamion alla hyvin ja siitä jää myös pitkäkestoinen lämmittävä vaikutus. Hoidon jälkeen kädet tuntuvat erityisen pehmeiltä ja hoidetuilta. Tämän jälkeen kotona on hyvä jatkaa käsien hoitoa hyvällä ja tehokkaalla käsivoiteella.

Hoito sopii kaikenikäisille. (myös pikkuneideille ja -herroille) Ihon pitää kuitenkin olla ehjä eikä siinä voi olla ihottumaa. Parafiinihoito sopii myös nivel- ja lihassairauksien hoitoon. Lämpö lievittää kipuja sekä notkistaa niveliä. Sarjahoitona tämä ylläpitää terveyttä.

Parafiinihoito voi olla osana käsihoitoa, omana hoitonaan tai sen voi yhdistää mihin tahansa muuhun hoitoon. Meillä Solarissa voit vaikkapa valita Neurosonic -rentoutushoidon ja siihen lisäksi parafiininaamion käsille. Yksittäisenä hoitona voit valita ensin hieronnan käsille. Kun hieronta on tehty, kädet saavat vielä lämpimän naamion. Tämän jälkeen sinulla on taatusti lämpimät ja hyvin hoidetut kädet.
WP_20160107_12_10_57_Pro.jpg
Puhtaat kädet kastetaan vuorotellen lämpimään parafiiniin 3-5 kertaa.
Päälle laitetaan muovipussi ja lisäksi lämmin froteekinnas. Parafiini saa vaikuttaa 15 min. Tämän jälkeen parafiini "kuoritaan käsistä" ja käytetty parafiini heitetään pois. Hoito on valmis ja kädet hoidetut :) Tervetuloa kokeilemaan!
  

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Parafiinihoito, parafiini, parafiininaamio

Jotakin uutta

Keskiviikko 13.1.2016 klo 21:33 - Terhi

WP_20160112_15_33_12_Pro.jpgTervetuloa Kauneushoitola Solarin blogiin. Uusi vuosi on alkanut ja silloin on mukava aloittaa jotakin uutta ja mielenkiintoista. Solarille yksi uusi asia on tämä blogi. Olen miettinyt tämän ensimmäisen vuoden aikana, millä lailla saisin teille asiakkaille jonkin väylän, jolla kertoa kauneushoitola Solarin arjesta ja hieman sen ulkopuoleltakin. Idea sai siis tästä alkunsa. Ajatuksena on siis kertoa kauneudenhoitoalan kuulumisia, tietoa ihonhoidosta sekä tietenkin erilaisista hoidoista, täällä meidän hoitolassamme.

Kauneudenhoitoalalla tapahtuu kokoajan paljon uutta. Tulee uusia hoitoja sekä tietenkin uutuuksia myös tuoterintamalla. Koska alamme kehittyy ja uusiutuu kovalla tahdilla, koitan välittää näistä päivitettyä tietoa myös tätä kautta. Kauneudenhoitoala on nykyään jo rinnastettavissa hyvinvointialaan, jotenka näiden eroa ei oikeastaan enää ole. Hoidot ovat lähtöisin asiakkaan hyvinvointia huomioiden, unohtamatta mahdollisia ongelmia joihin pyrimme löytämään ratkaisun. Jokaisen hyvinvointi alkaa pienistä asioista. Esimerkkinä vaikka hieronta. Saat kipeät lihakset toimintakuntoisiksi mutta samalla rentouttavan tuokion arjen keskelle. Tämä jos mikä on sitä hyvinvointia.

Kaikki tuotteet tai hoidot eivät kaikille sovi. On sairauksia tai allergioita jolloin tiettyä hoitoa ei voi tehdä. Nämä asiat pyrimme huomioimaan ennen hoitoa ja tämän vuoksi pyydämme asiakasta täyttämään asiakastietolomakkeen ensimmäisellä kerralla. Hoitosuunnitelmaa pystyy siis muokkaamaan tarpeen mukaan. Autan mielelläni juuri sinua, jotenka ole rohkeasti yhteydessä meidän suuntaan. Yhdessä voimme suunnitella sinulle sopivan hoidon.

Mukavaa alkanutta vuotta jokaiselle. Olet tervetullut blogin lukijaksi sekä tietenkin asiakkaaksi hoitolaamme.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kauneushoitola Solar, hyvinvointi, rentoutushetki