Kauneushoitola Solarin blogi

Neurosonic- hyvinvointisi tueksi

Tiistai 29.3.2016 - Terhi

neurosonic-promo005.jpgOletko jo kuullut Neurosonic -rentoutusmenetelmästä? Mikä siis tämä mystinen juttu oikein on??

No mystistä siitä ei tee mikään. Menetelmä on todistettu turvalliseksi ja erittäin miellyttäväksi. Sopii vauvasta vaariin ja eri elämäntilanteissa oleville, kuntoilijoista aina liikuntarajoitteisiin. Helppo käyttää, nautit värähtelevästä tuolista, vaikka pienet päiväunet ottaen. Tosin kaikki eivät haluaisi nukahtaa, koska haluaisivat nauttia tuolista kaikilla aisteilla :) Aivan loistava aloitus tai lopetus päivään ja keskellä päivää saat ihanan rentoutushetken kiireen keskellä.

Meiltä Kauneushoitola Solarista löytyy Pro tuoli, jossa on kaikki ohjelmat, jotka ovat saatavilla. Käyttö on helppoa, istut vain tuoliin ja nautit. Menetelmä perustuu matalataajuusvärähtelyyn, joka vaikuttaa koko kehoon. Värähtelyn kautta lihakset rentoutuvat, verenkierto tehostuu ja samalla lihaskipu vähenee. Rentoutuminen jo itsessään vähentää lihaskipua ja vielä kun nestekierto saadaan liikkeelle, kehon sisäinen paine vähenee. Menetelmä vaikuttaa samanaikaisesti ja kokonaisvaltaisesti koko kehoon. Tämä siis edistää palautumista ja parantumista esimerkiksi loukkaantumisista.

Ohjelmia on eripituisia ja ne jaetaan kolmeen vaihtoehtoon; rentouttavat, palauttavat ja aktivoivat ohjelmat. Ohjelmia on eripituisia (10-41 min.) Asiakkaan kanssa sovitaan yhdessä, mitä ohjelmaa milloinkin käytetään. Ensimmäisellä hoitokerralla asiakas täyttää asiakastietolomakkeen. Siinä kysellään yleiset tiedot ja varmistetaan, että ei ole mahdollisia syitä, jolloin menetelmää ei voisi käyttää. Tutustaan Neurosoniciin ja nautitaan hoidosta.

Rentouttavat ohjelmat sopivat yleiseen rentoutumiseen, unenlaadun parantamiseen, stressiin ja erilaisiin kiputiloihin. Lyhin ohjelma on 10 min ja pisin 39 minuuttia. Yleensä näistä vaihtoehdoista valitaan aluksi sopiva ohjelma. Ohjelmat koetaan miellyttävinä ja helppokäyttöisinä. Toiset vertaavat ohjelmia kuin "kissan kehräämiseksi" tai miellyttäväksi värinäksi, joka käy jokaisen kehonosan läpi sopivalla värinällä :) Jokainen siis kokee ohjelmat omalla tavallaan, mutta kuitenkin positiivisella kokemuksella. Hoidon jälkeen olo voi olla hieman tokkurainen. Toiset kokevat palaavansa vanhoihin muistoihin tai muuten miellyttäviin asioihin. Kerrankin saa nauttia vain omasta rauhallisesta ajastaan, ilman mitään ylimääräisiä vempaimia tai aktiivisuutta.

Palauttavat ohjelmat sopivat hyvin muillekkin kuin urheilijoille. Ohjelmat edistävät siis psyykkistä ja fyysistä palautumista. Ne sisältävät rentouttavia sekä stimuloivia jaksoja, jotka edistävät myös nestekiertoa ja verenkiertoa. Aktiivisesti urheilevat hyötyvät myös Neurosonicista palautumisen kautta. Paljon treenavalle nopea palautuminen on tärkeää. Paremmat suoritukset nopeammin ja tehokkaammin. Neurosonic vähentää lihas-fascia kireyksiä, parantaa alaraajojen aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Urheiluvammojen parantumisajat lyhenevät. Vibraatio lievittää lihaskipua ja edistää palautumista. Sopii myös erilaisten kiputilojen lievitykseen, turvotukseen ja vatsan toiminnan aktivoimiseen. Toisilla tämä ohjelma auttaa myös päänsärkyyn ja migreeniin. Nämä palauttavat ohjelmat ovat hyvin pidettyjä. Pituudeltaan ne ovat 37 ja 41 min. Monet kokevat palauttavat ohjelmat miellyttävinä ja nämä ovatkin oikein suosittuja käytössä. Kannattaa ehdottomasti testata.

Kaipaatko päivääsi buustia? Silloin kannattaa valita ohjelmaksi aktivointi. Tämä ohjelma on ollut suosittu esimerkiksi siivouspäivinä :) Matot kuulemma suorastaan "lentävät mäelle".. hyvä myös ennen treenejä tai pitkää päivää. Ohjelmien luonne on tarkoitettu aktivoimaan vireystilaa. Stimuloi myöskin aineenvaihduntaa ja kuitenkin samalla saat lyhyen rentouttavan hetken. Jokaisen ohjelman voimakkuutta pystyy myös säätämään itselle sopivaksi.Toki pitää huomioida myös, että Neurosonicissa voimakkuuden tuntemus ei ole se juttu. Vaikutus perustuu kuitenkin matalataajuusvärähtelyyn. Ohjelmien pituudet ovat 12 ja 24 min.

Neurosonic on myös vaihtoehto hieronnalle. Kaikki eivät koe hierontaa miellyttävänä tai muuten pidä siitä. Silloin tämä on hyvä vaihtoehto. Jos lihakset ovat todella kipeät ja jumissa, Neurosonic on lempeä vaihtoehto, parantaa niiden toimintakykyä. Voit myös yhdistää Neurosonicin hierontaan, jolloin lihakset ehtivät pehmentyä sopivasti ennen klassista hierontaa.

Neurosonic -menetelmällä on myös työhyvinvointia edistäviä vaikutuksia. Se auttaa parantamaan työergonomiaa, vuorotyöläisen avuksi unihäiriöiden hoitoon sekä työn kuormittavuuden vähentämiseen. Neurosonic vähentää jännitystä ja kaikenlaista stressiä. Tuo levollisuuden tunteen sekä opettaa pysähtymistä ja rentoutumista. Monille jo paikalleen pysähtyminen on uusi oppimiskokemus. 

Hoidon jälkeen veden juominen on tärkeää. Kannattaa muistaa jatkaa nesteytystä päivän aikana. Toisilla voi ohjelmien jälkeen esiintyä voimakasta väsymystä, palelua tai poskien punoitusta. Myös huimausta voi esiintyä verenpaineen laskiessa. Nämä ovat yksilöllisiä tuntemuksia, mutta eivät vaarallisia. Diabeetikkojen on hyvä ottaa kevyt valipala ennen hoitoa.

Tilanteita, joilloin ei voi käyttää Neurosonicia:

  • Flunssa ja kuume
  • Raskaus
  • Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
  • Sydämentahdistin
  • Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä samana päivänä
  • Akuutti tulehdustila

Tämä hoitomuoto on yleistynyt paljon, koska se koetaan niin monimuotoisena. Neurosonic sopii monen ikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville. Yleisestä rentoutumisesta aina kiputilojen vähentämiseen. Tule ihmeessä testaamaan tämä ihana ja koukuttava hoitomuoto :)

Erään asiakkaan palaute ensimmäisen hoitokerran jälkeen;

Tuoli säädettiin minulle mieluisaan asentoon, taustamusiikiksi jotain sellaista, mikä vei ajatukset vuosien taakse, sellaisiin maisemiin, joissa olen viimeksi ollut ehkä 10-vuotiaana. Tuoli alkoi miellyttävästi värisemään, tunsin, kuinka selän aina kipeät lihakset, kipuilevat möykyt niskan alueella, alkoivat laukeamaan. Pikkuhiljaa tunsin kaikkialla oudon, keholta jo unohtuneen raukeuden. En nukahtanut, mutta loppuvaiheessa tunsin selittämättömän liikutuksen tunteen, kyyneleitä silmissä.Hoidon jälkeen iltapäivä oli vähintäänkin rento. Join vettä paljon, siihen kehoitettiinkin.

Loppuarvosanani kokemuksestani on 10 ja sanallinen arvioini - vastarakastunut. Mehän kaikki tiedämme sen tunteen, sitä haluaa vain lisää, se kutkuttaa mieltä ja kehoa. Positiivisesti.  

HcO2ZqqwcCXZzQtXplZ6MucHFCmXgGzXndjZ54mkGmAz96UQbq_9KWcK-gcHkU2J4jA-QEjv378JkDPNd543g4.jpg

Neurosonic on suomalainen keksintö, jota on kehitelty jo yli kymmenen vuoden ajan. Lue lisää www.neurosonic.fi

                                    West Coast Sheriffit Kaarinasta

                                    luottavat Neurosonicin

                                    palauttavaan voimaan.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: neurosonic, palautuminen, hyvinvointi, rentoutuminen, aktivointi