Kauneushoitola Solarin blogi

Shellac Kestolakkaus

Share |

Perjantai 6.5.2016 - Terhi


CND:n Shellac Kestolakkaus

Kestävä lakkaus joka kuivuu hetkessä, ei enää turhaa odottelua eikä pilalle menneitä WP_20160226_16_44_28_Pro.jpglakkauksia.. Kuulostaako liiankin hyvältä. Tervetuloa tutustumaan uuteen lakkauksen aikakauteen. Kuin kynsilakka, ei siis geeli tai rakennekynsi. Oman kynnen päälle, oman kynnen mittainen.

Mikä tämä tuote on??
CND:n Shellac kestolakkaus on ensimmäinen, aito ja alkuperäinen kestolakka. Shellac on pitkäkestoinen, kestävä ja nopeasti kuivuva lakka. Se ei myöskään liuskotu eikä sitä tarvitse viilata pois. Lakan kestävä kiilto ei myöskään himmene käytössä. Se on suhteellisen nopea tehdä eikä tarvitse odottaa lakkauksen kuivumista. Siis myöskin kiireiselle ja kestää mukana menossa.

Miten kestolakkaus tehdään?
Aluksi tehdään pohjatyöt. Minimanikyyri takaa lakan kiinnittymisen kynnelle. Ensin hoidetaan kynsinauhat ja tämän jälkeen kynnen pinta puhtaaksi. Sitten onkin vuorossa aluslakka joka kovetetaan uunissa. Värin vaikea valinta.. (ja tietysti punainen ;) siis vuorossa ensimmäinen värikerros kynnelle ja kynnet uuniin. Vielä peittävämpi kerros värilakkaa ja uunin kautta.. Lopuksi päällyslakka ja vielä kerran UV-uuniin. Lakkaus on valmis.

Vielä sipaisu tahmaisuuden poistoainetta kynnelle. Kynsinauhoille ihana ja hoitava Solar -kynsiöljy. Tämä kannattaa ostaa myös kotiin. Nyt on valmista!! Ja samantein uskallat kaivaa kortit tai rahat esille kukkarostasi... Uusi ja ihana lakkaus ei tästä kärsi :)WP_20160404_15_09_55_Pro.jpg

Lakkauksen pysyvyys sormen kynsissä on parisen viikkoa. Useimmilla aika on pidempi, joskin lakka alkaa tässä vaiheessa kasvaa pois. Varpaiden kynnet kasvavat hitaammin, jotenka siellä pysyvyys on pidempi. Mutta lakkauksen upea kiilto ei himmene tässäkään vaiheessa.

Kokeilemisen arvoinen ja koukuttava uuden sukupolven kestolakka. Kotiin voit ostaa poistamisen helpottavan poistopakkauksen tai tulla poistoon hoitolaan. Ideana on kuitenkin helppo poistaminen, ei viilausta eikä kynsiä vioittavaa poistoa. Lakkauksen annetaan "halkeilla" pois folion sisällä. Sitten pieni rapsutus ja lakka on irronnut kynneltä. Poisto on myös nopea. Tämän jälkeen uusi lakkaus tai sipaisu kynsinauhaöljyä.. Saatat olla koukussa tähän ihanuuteen.

Lakkaus sopii kenelle vain mutta muistathan että kynsien pitää olla terveet. Tuoksukaan ei ole esteenä. Kuivuessaan lakka on täysin hajuton.

Nyt kokeilemaan :) Ja tulevan kesän juhlat on pelastettu. Kauniit kynnet valmiina jo muutamia päiviä ennen juhlia :)

InstagramCapture_c1f4c46d-3d3e-42c3-bc2e-9a242d714f9f.jpgWP_20160203_13_55_28_Pro.jpg

 

Avainsanat: Shellac, kestolakkaus, CND, kynsilakkaus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini