Kauneushoitola Solarin blogi

Avajaiset ja Isänpäivä lähestyvät kovaa vauhtia

Torstai 3.11.2016 - Terhi

Nyt kaikki liikenteeseen ti 8.11.2016 ja askeleet kohti Kauneushoitola Solaria. Uuden toimipaikkamme avajaiset polkaistaan käyntiin klo 11. Tule tutustumaan meihin kahvin ja herkkujen merkeissä. Mahtavia tuotetarjouksia ja päivän aikana hoitoajan varanneille kauneuslahja. Parafiininaamio käsille päivän hintaan 5,-. Neurosonic -rentoutustuolin kokeilu veloituksetta. Ja paljon muuta mukavaa... Seuraa ja käy tykkäämässä Kauneushoitola Solarin facebook -sivuista!! Päivitämme sinne aina ajankohtaiset uutiset.

Muista myös tuleva Isänpäivä ja osta isälle vaikkapa hemmottelulahjakortti. Isät ovat sen ansainneet. Vaihtoehtoina vaikkapa;

Isän kasvohoito 55,-
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, hemmotteleva hieronta, naamio sekä hoitovoide.
Kasvohoito valitaan aina ihotyypin mukaisesti ja sen hetken tarpeiden mukaan. Kasvohoidot sopivat oikein hyvin myös miehille ja onkin vanhanaikainen käsitys jottei niissä miehet edes kävisi. Tämän päivän miehet ovat halukkaita myös hoitamaan itseään. Monet ovatkin olleet tyytyväisiä, kun ovat löytäneet itselleen sopivat hoidot ja kotihoitotuotteet. Sopivien tuotteiden löydyttyä moni onkin todennut kuinka riittoisia ja helppokäyttöisiä ne ovatkin. Alla onkin muutama hyvä vinkki tuotteista. 

Isännän jalkahoito 52,-
Sis. kovettumien rapsutus ja raspaus, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito ja hemmotteleva hieronta.
Jalkojen pitää kestää kovaa kulutusta päivästä toiseen. Onkin suorastaan hölmöä olla hoitamatta jalkojaan, tarvitsemmehan niitä läpi elämän. Kun huollamme vaikkapa autoa on se jotenkin hyväksyttävämpää kuin itsestään huolehtiminen. Kun hoidat ja huolehdit säännöllisesti jaloistasi, se voi antaa paljonkin enemmän terveitä ja hyvinvoivia vuosia. Jalkojen hieronta on aina ihana rentoutushetki arjen keskellä.

Kuumakivihieronta Isälle 45,-
Rentouttava hieronta lämpimillä kivillä niska, hartiat ja selkä 45 min.
Kuumakivihierontaa ei nimestään huolimatta tehdä kuumilla vaan miellyttävän lämpimillä kivillä. Kivet säilyttävät lämmön pitkään joten ne sopivat hyvin hierontaan. Lämpö on rentouttavaa mutta sillä on myöskin lihaskireyksiä sulattava vaikutus. Sopii hyvin stressiin, lihaskireyksiin, hemmotteluun ja viluisille ihmisille. Hieronta tehdään lämpöisellä öljyllä jolloin ihosta tulee myöskin kosteutettu ja hoidettu. 

Lahjavinkkejä vaikkapa Isälle tai pukinkonttiin;

WP_20161103_11_42_05_Pro.jpg

Käsivoide myös miehiseen makuun. Imeytyy todella nopeasti eikä jätä inhottavan tuntuista kalvoa käsille. Todistettavasti testattu miehillä, toimii ;)

WP_20161103_12_01_48_Pro.jpg

Kostetuttava puhdistusemulsio (32,-) ja kasvovesi (25,20) sekä herkän ihon puhdistus (23,80) ja kasvovesi (23,80) sopivat myös miesten käyttöön. Kosteuttavaksi voiteeksi kasvoille sopii Aqua Genomics sorbet rich tai light versio (59,-)

WP_20161103_12_22_18_Pro.jpg

Herkän ihon linjasta löytyvät esimerkiksi Calming Day lotion (38,80) tai Stop Redness voide (43,60) joka rauhoittaa ihoa ja auttaa vähentämään ihon punakkuutta.

WP_20161103_12_24_36_Pro.jpg

Peclavus jalkojenhoituotteista hoitovoidepuikko on helppokäyttöinen. Levitä voide suoraan puikosta käsiä sotkematta. Erittäin helppoa ja nopeaa ;)  (16,-)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kauneushoitola Solar, uudet tilat, Ahkiokatu, isänpäivä