Kauneushoitola Solarin blogi

Joulun tarjouksia

Lauantai 10.12.2016 - Terhi

Joulu lähestyy kovaa vauhtia. Mielessä on varmasti monta asiaa eikä lahjoistakaan haluaisi stressata. Ei huolta, me autamme mielellämme. Meiltä löydät kosmetiikkalahjat sekä lahjakortit. Rauhallinen asiointi ilman ruuhkaa :)

Kosmetiikkalahjoja Kauneushoitola Solarista löytyy paljon. Tule paikanpäälle valitsemaan sopivat lahjat. Alla muutama vinkki;

Bruno Vassarin kosmetiikkalahjapakkauksia joissa hoitotuotteet kasvoille. Ihanat Saules Fabrikan käsintehdyt saippuat ja kylpykuulat. Hoitolaamme saapui juuri uusi kuorma käsintehtyjä saippuoita. Kauniit lahjasaippuat ihanissa pakkauksissa sopivat vaikka lahjaksi opettajalle, kerhotädille tai naapurille. 

Luonnonkosmetiikan kasvovoiteet, seerumit sekä käsivoide. Klååkin ihanat korut, korviksia sekä riipuksia. Myös jouluisissa kuoseissa.

Phototastic-8_12_2016_6c78611a-6437-49cd-977e-febf1530546a.jpg

Lahjakortti on mieluisa ja helppo lahja. Saaja ilahtuu varmasti. Kauneushoitola Solarin lahjakortit voidaan kirjoittaa mille tahansa summalle tai hoidolle. Ne ovat voimassa puoli vuotta ja sen voi käyttää myös tuotteiden ostoon.

Nyt on mahdollisuus maksaa ja tulostaa lahjakortti kotona!! Kauneushoitola Solarin kotisivujen ylälaidassa lukee lahjakortti. Paina siitä ja seuraa ohjeita.

WP_20161201_10_33_06_Pro.jpg

Kauneushoitola Solarin joulutarjouksia;

1. Hemmotteleva kynttiläöljyhieronta 30 min. 30,-

2. Spa jalkahoito kuorinnalla ja hemmottelevalla hieronnalla 60,-

3. Kosteuttava kasvohoito ja pehmittävä öljyhieronta käsille 70,-

4. Kuumakivihieronta koko vartalolle (1,5h) 75,-

5. Neurosonic -sarjakortti 5 krt 65,-

Joulukuun etu; kaikkiin vähintään 65,- lahjakortteihin Neurosonic -lahjakortti lisälahjana!!

Olet tervetullut asiakkaaksemme, autamme juuri sinua.

Uusi toimipaikkamme sijaitsee osoitteessa Ahkiokatu 2, 2 krs. Kaarina. Samassa liikerakennuksessa Lasten Seesamin ja Liedon lihakaupan kanssa.
(Sisäänkäynti meille talon takaa)  

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: joulu, lahjakortti, kosmetiikka, luonnonkosmetiikka