Kauneushoitola Solarin blogi

Pikkujoulujen hehkua

Lauantai 23.11.2019 - Terhi

Juhlakausi on kohta täällä.
Onko ihosi valmiina juhlan humuun? Jos ei, niin huolet pois :) vielä ehdit valmistautua.

Ihan ekana tsekkaile löytyykö tarvittavat ainekset kotoa vaiko kurvaatko hoitolan kautta.. varmuuden vuoksi. Et tarvitse tuhatta eri putelia, ihan muutamalla tuotteella selviät hyvin.

Ihan ensimmäisenä katso löytyykö sinulta kasvojen kuorinta-aine? Ja onko se vielä käyttökunnossa. Nekin pilaantuvat jossakin vaiheessa, joten kurkkaa sen kunto. Kuorintatuotteen kannattaa olla hellävarainen kasvojen iholle. Ei siis raapivia ja kovia rakeita sisältäviä kuorintoja. Kuorinnan tarkoituksena on poistaa kuollut ihosolukko kasvoiltasi pois. Tämän jälkeen ihon pinta on tasaisempi sekä kirkkaampi. Myöskin hoitotuotteet imeytyvät paremmin.. ja tottakai meikkivoide sekä meikki on helpompi levittää kasvoille. Monta hyvää syytä siis kuorinnan takana.

Seuraava hoitovaihe on kosteutus. Parhaiten sen hoidat voiteen tai naamion muodossa. Näin saat homman hoitumaan nopeasti ja helposti. Edelliset hoitorutiinit voit tehdä jo viikkoa ennen juhlia tai edellisenä päivänä. (kuorinta hoituu kyllä juuri ennen juhliakin mutta tuo kosteutuksen aloitus on vähän liian myöhässä..) Joten aloita siis ajoissa :) 

Vartalon ihon hoidat parhaiten käyttämällä hellävaraista suihkugeeliä. Ei ole nimittäin sama millä vartalosi peset. Jos käytät tavallista suihkusaippuaa se sisältävää useimmiten sulfaatteja. Sulfaatit taas kuivattavat ihoa turhaan. Suosi siis mielummin niitä, joissa ei ole näitä raaka-aineita.
Natural Cosmeticsin suihkugeelit sisältävät ihoa hoitavia öljyjä. Näiden jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja hyvältä. Suosittelen!

IMG_20181207_125045.jpg

Meikinpohjana kannattaa käyttää vaikkapa ihoa kosteuttavaa ja hehkua antavaa Natural Cosmeticsin seerumia. Tämä sisältää hyaluronihappoa, jonka tarkoitus on kosteuttaa ihoa ja luoda sopiva pohja meikille. Ja siinä on myös hippusellinen kimalletta, joka ei ole kuitenkaan liian överi. Sopivasti hehkua kasvoille. Loisto tuote siis.. ja myöskin siihen juhlien jälkeiseen päivään :) 

Silmille saat sopivaa juhlavuutta magneettiripsien avulla. Näiden avulla loihdit näyttävän silmämeikin ilman suurta meikkaamista. Vähemmän on enemmän siis tässäkin asiassa. 
Muista kuitenkin aloittaa magneettiripsien asennusharjoittelu ennakkoon, niin säästät hermojasi. Tule tutustumaan magneettiripsiin hoitolaamme! 

magneettiripset_wennberg_2.jpg

Ja oikein mukavaa juhlakautta sinulle!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: pikkujoulu, juhlakausi, hehkua iholle, ihonhoito