Kauneushoitola Solarin blogi

Lahjakorttien joulu 2019

Tiistai 10.12.2019 - Terhi

Lahjakortti on paras lahja! 
kauneushoitola Solarin tykätyimmät lahjat ovat lahjakortti muodossa. Niitä hankitaan sankareille läpi vuoden mutta joulun sesonki on se kaikista suurin.

Moni pähkäilee turhaan lahjahankintojen kanssa. Kaikilla tuntuu olevan jo kaikkea ja turhaa krääsää halutaan tietenkin välttää. Tällöin lahjakortin hankinta on erittäin hyvä vaihtoehto. Se on sekä lahjan antajan ja saajan mielestä mieluinen. Ja työllistetään sillä pientä yrittäjääkin mukavasti.

Arjen kiireiden keskellä itsensä hoitaminen unohtuu. Painetaan eteenpäin oman jaksamisen äärirajoilla. Hetken pysähdys ja hemmottelu tekee todella hyvää jokaiselle. Omassa työssäni saan nähdä ihanan rentoutuneita ja tyytyväisiä ihmisiä. Lahjakortti on todellakin ansainnut paikkansa. Monet lahjakortin käyttäjät kiittelevät hemmottelevan hoidon jälkeen. Muistutan usein myös, että muistavat kiittää vielä lahjakortin antajaakin.

Hoitolastamme saat lahjakortin mille tahansa summalle tai hoidolle kirjoitettuna. Se on voimassa puolivuotta, jolloin sen ehtii kyllä käyttämään sovittuna ajankohtana. Paketoin lahjakortin myös valmiiksi joten sen voit sujauttaa vaikka suoraan kuusen alle :) 

Lahjakortin saat helposti myös ostettua kotisivuiltamme www.kauneushoitolasolar.fi/lahjakortti  se on heti käyttövalmiina, helpot ohjeet miten voit sen lunastaa itsellesi.

Tänä jouluna hoitolassamme on muutama valmis pakettihoito juuri joulun lahjatoiveiden mukaisesti.

# Hetken hengähdys -hierontapaketti
Hierontaa, lämpöä ja ihanaa oloa! Hierontahetki sulattaa lihasjumit, keho rentoutuu ja mieli tyhjenee. Rauhoittunut ja rento olo arjen kiireiden keskellä. Kesto 45min. 60,-

#Hehku -kasvohoitopaketti
Ihanaa arjen luksusta. Kosteutta ja hehkua kasvohoidolla sekä rentouttava hieronta joka vaivuttaa ihanaan olotilaan.  90,-

# Kulta -hemmottelupaketti
Täydellinen hemmotteluhetki. Kasvohoidon ja rentouttavan hieronnan kautta hemmottelevaan jalkahoitoon. Kaikki hoidot yhdellä kertaa. 150,-

Lahjapakkaukset
Hoitolamme pienestä puodista saat myös laadukkaat ammattikosmetiikkatuotteet vaativaankin makuun. Luonnonkosmetiikkaa sekä pieniä paketteja vaikka hoitotädin muistamiseen. Kannattaa tulla tutustumaan ja valitsemaan parhaat päältä. 

Olen tehnyt valmiiksi näitä sopivia paketteja joten vaihtoehtoja kyllä löytyy. Poiketa voit kun kuljet hoitolan ohi, joulunajan parhaimmat ostosajat voit helposti tarkistaa kotisivujemme www.kauneushoitolasolar.fi etusivulta. Sinne päivitän ajat joulun aikana. 

Palasaippua ja käsivoide yht. 10,- pientä kivaa vaikka ystävälle.IMG_20191204_153626_resized_20191209_023132180.jpg

IMG_20191204_154300_resized_20191209_023132356.jpg

Anumatinaturals luonnonkosmetiikan tehopakkaus. Kosteuttava naamio ja kuorinta. Yht. 68,- näille saat myös kaupanpäälle kestovanulapun.

69265094_731408550645412_5360812483323887616_o.jpg

Guasha -kivi jolla saat helpotettua lihasjumeja sekä voit tehdä kasvoille oman kasvojumpan/hoidon! Ohjeet mukana pussissa. hinta 15,-
ihana idea lahjaksi.

Olet tervetullut hoitolaamme rauhalliselle ostoshetkelle!
Ihanaa joulua toivottelee Kauneushoitola Solarin Terhi

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: joulu, lahja, lahjakortti, kosmetiikka, pakkaus