Kauneushoitola Solarin blogi

Kauneushoitola Solarin uudet tilat

Maanantai 10.10.2016 - Terhi

Nyt on aika muuttaa uusiin tiloihin. Uudet ja upeat tilat löydät osoitteesta Ahkiokatu 2 Kaarina. Toimipaikkamme löytyy 110 -tien ja saaristotien vilkkaasta risteyksestä. Palvelemme 2 kerroksessa. Sisäänkäynti sijaitsee liikerakennuksen takana, josta löytyy oma porraskäytävä tiloihimme. Mahdollisuus käyttää myös hissiä.

Samassa liikerakennuksessa palvelevat myös Lasten Seesam -kirppis, Liedon lihakauppa, Kurssiveturi sekä Sininen Polku. Ilmaiset parkkipaikat ovat käytössäsi.

Olet lämpimästi tervetullut hoitolaamme rentoutumaan ja tekemään löytöjä 'kauneuden pikkupuotiin'. Toivottavat Terhi ja Tanja

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Uudet toimitilat, Ahkiokatu, Kauneushoitola Solar

Jotakin uutta

Keskiviikko 13.1.2016 klo 21:33 - Terhi

WP_20160112_15_33_12_Pro.jpgTervetuloa Kauneushoitola Solarin blogiin. Uusi vuosi on alkanut ja silloin on mukava aloittaa jotakin uutta ja mielenkiintoista. Solarille yksi uusi asia on tämä blogi. Olen miettinyt tämän ensimmäisen vuoden aikana, millä lailla saisin teille asiakkaille jonkin väylän, jolla kertoa kauneushoitola Solarin arjesta ja hieman sen ulkopuoleltakin. Idea sai siis tästä alkunsa. Ajatuksena on siis kertoa kauneudenhoitoalan kuulumisia, tietoa ihonhoidosta sekä tietenkin erilaisista hoidoista, täällä meidän hoitolassamme.

Kauneudenhoitoalalla tapahtuu kokoajan paljon uutta. Tulee uusia hoitoja sekä tietenkin uutuuksia myös tuoterintamalla. Koska alamme kehittyy ja uusiutuu kovalla tahdilla, koitan välittää näistä päivitettyä tietoa myös tätä kautta. Kauneudenhoitoala on nykyään jo rinnastettavissa hyvinvointialaan, jotenka näiden eroa ei oikeastaan enää ole. Hoidot ovat lähtöisin asiakkaan hyvinvointia huomioiden, unohtamatta mahdollisia ongelmia joihin pyrimme löytämään ratkaisun. Jokaisen hyvinvointi alkaa pienistä asioista. Esimerkkinä vaikka hieronta. Saat kipeät lihakset toimintakuntoisiksi mutta samalla rentouttavan tuokion arjen keskelle. Tämä jos mikä on sitä hyvinvointia.

Kaikki tuotteet tai hoidot eivät kaikille sovi. On sairauksia tai allergioita jolloin tiettyä hoitoa ei voi tehdä. Nämä asiat pyrimme huomioimaan ennen hoitoa ja tämän vuoksi pyydämme asiakasta täyttämään asiakastietolomakkeen ensimmäisellä kerralla. Hoitosuunnitelmaa pystyy siis muokkaamaan tarpeen mukaan. Autan mielelläni juuri sinua, jotenka ole rohkeasti yhteydessä meidän suuntaan. Yhdessä voimme suunnitella sinulle sopivan hoidon.

Mukavaa alkanutta vuotta jokaiselle. Olet tervetullut blogin lukijaksi sekä tietenkin asiakkaaksi hoitolaamme.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kauneushoitola Solar, hyvinvointi, rentoutushetki