Kauneushoitola Solarin blogi

Candle Massage - Kynttiläöljyhieronta

Torstai 18.2.2016 - Terhi

Rauhallista musiikkia, pehmeät hierontaotteet sekä mieto lempeä tuoksu.. Kuulostaako hyvältä? Kaikki tuo aikaisempi kuuluu Kynttiläöljyhierontaan. Ja kaiken edellisen lisäksi saat ihosi tuoksumaan hyvältä sekä pehmeän tuntuiseksi.

Hieronnan voi aloittaa (kuten kaikki hieronnat) kuorimalla iho ennen hierontaa. Saat samalla kuolleen ihosolukon pois, jolloin hoitavat raaka-aineet pääsevät vaikuttamaan tehokkaasti. Ihosta tulee pehmeä ja kosteutettu.

Kynttilöitä löytyy kahta erilaista, Monoi sekä Jasmine. Monoi sisältää puhdasta kookosöljyä sekä kukkauutteita. Täydellinen hoito kuivalle iholle. Se kosteuttaa ja palauttaa ihon joustavuuden. Tuoksu rentouttaa koko kehon hieronnan aikana.
Jasmine puolestaan sisältää eteerisiä öljyjä, jotka uutetaan kukista. Se myöskin kosteuttaa, parantaa ihon joustavuutta sekä ehkäisee myös raskausarpia. Mieto tuoksu rentouttaa myös mieltä.

Hierontaotteet ovat pehmeitä ja rauhallisia. Tunnin pituisessa hieronnassa ehtii hieroa koko kehon. Puolen tunnin ajalla hierotaan selkä, hartiat ja niska. Hyvin kokonaisvaltainen hoitorituaali. Hieronnan jälkeen kannattaa rauhoittua hetkeksi vesilasin ääreen. Anna ajatusten rauhoittua ja nauti juuri tästä hetkestä.

Alla video Candle Massage

Senses Candle Massage from Bruno Vassari on Vimeo.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kynttiläöljyhieronta, hieronta, candle massage, rentoutus