Kauneushoitola Solarin blogi

Lab Division -kasvohoitojen Kuningatar

Perjantai 8.4.2016 - Terhi

Nyt kevään koittaessa kaikki ryömivät koloistaan päivänvaloon :) Kummasti kiinnittää huomiota omaan olemukseensa. Talven tuoman harmauden ja hehkun puuttuessa haluaa tehdä asialle jotakin. Aikuisen ihon vaatimukset ovat hieman erilaiset kuin nuorempien. Meiltä aikuisen naisen iholta puuttuu yleensä sellainen tietty hehku, joka löytyy kuitenkin usein silmäkulmistamme  ;) Talven riepottelun ja pimeyden jälkeen, iho suorastaan vaatii ehkä jotakin jämerämpää hoitoa, jolla palauttaa tuo ihana raikkaus kasvoillemme.

Bruno Vassari on kehittänyt todellisen aarteen juuri samealle, harmaalle ja elottomalle iholle. Hoito alkaa kasvojen ja mahdollisen meikin puhdistuksella. Kuorinnan koittaessa tämä entsyymipohjainen kuorinta on todella tehokas. Se tekee ihosta täydellisen pehmeän ja hehkuvan. Sameus häipyy iholta paljastaen jälleen kauniin ihonpinnan. Samalla mahdolliset juonteet "saavat kyytiä", iho tuntuu jälleen napakalta ja kiinteältä. Parhaiten tämä hoito toimii sarjahoitona muutaman viikon välein. Hoidot tehdään aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Seuraavana vuorossa on taivaallinen hieronta. Se aloitetaan sivellinhieronnalla jatkuen käsin tehtäen. Ensin hierotaan kasvot huolella. Sen jälkeen siirrytään kaulan ja decolteen alueille unohtamatta myöskään niskaa ja hartioita. Luksusta :) Jos tässä arki ja huolet ei unohdu niin ei sitten missään. Hierontavoide poistetaan huolella kasvoilta, jolloin seuraavat raaka-aineet pääsevät vaikuttamaan paremmin.

Sitten vuoroon tulee seerumi. Tässä hoidossa seerumi sisältää todellisia superaineita. Peptidejä, makadamiaöljyä, hyaluronihappoa näin muutaman lueteltaessa. Tämä seerumi imeytetään iholle vielä kevyesti hieroen. Tässä vaiheessa huolet ovat jääneet jonnekkin kauas menneisyyteen ja aika on juuri tässä ja nyt. Kunhan tämä ei vielä loppuisi.

On tullut naamion aika. Lab Division kasvohoidossa on käytössä erikoisnaamio.Tämä naamio sisältää c-vitamiinia ja kollageenia. Naamio aktivoidaan vasta iholla, jolloin tehoaineet pääsevat vaikuttamaan parhaiten. Nauti naamiosta vielä hetken rentoutuen.

Tämä Lab Divison Collagen Booster -kasvohoito on tarkoitettu aikuisen iholle, joka on harmaa ja samea. Juonteitakin saattaa ilmetä. Ei kuitenkaan hauraalle ja ohuelle iholle, se paras vaihtoehto.

Tämä erikoishoito kasvoille on hyvä muistutus, nyt kevään tulevia juhlia varten, unohtamatta tietenkään Äitienpäivää. Hyvä vinkki siis myös lahjaideana. Tule kokeilemaan tämä kasvohoitojen Kuningatar ja ihastu.

lab_kirje2.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Labdivision, kasvohoito, aikuinen iho, erikoiskasvohoito