Kauneushoitola Solarin blogi

Magneettiripset uusi tuttavuus

Tiistai 4.12.2018 - Terhi

Magneettiripset ovat saaneet varsin suuren suosion pienessä ajassa eikä ihme. Kauniit ja helpot ripset ilman allergisoivia liimoja. Alkuharjoittelun jälkeen ne ovat osittautuneet varsin helppokäyttöisiksi.

Kun otat käyttöösi uudet magneettiripset rasiasta, taivuttele niitä hetki edestakaisin jotta saat ne kaarevammiksi. Käytössä ne kaareutuvat hiljalleen ja silloin niiden asentaminen on paljon helpompaa. Säilytä ripset rasiassaan puhtaina. Rasian pohjassa on magneettialusta joten ne pysyvät hyvin paikoillaan. 

Koska ripsien magneetit (vastakappaleet) ovat todella pieniä, mieti missä asennat ripset.  Paikka kannattaa olla sellainen jotteivat ne häviä mihinkään tippuessaan. Jos asennat ripset lavuaarin päällä muista laittaa tulppa varmuudeksi paikoilleen :) 

Aluksi voi olla vaikea hahmottaa milloin magneetit nappaavat kiinni mutta harjoittelu tuottaa tässäkin tulosta. Itse hätiköin aluksi liikaa ja magneetit nappasivat liian nopeasti kiinni. Silloin asennus on paljon vaikeampaa. Nykyisin saan laitettua jo ne paikoilleen rauhassa ja pystyn myös tarvittaessa korjailemaan kiinnitystä. 

Käden ja pään asento vaikuttavat myös kiinnitykseen. Tähän ei ole tietystikään yhtä ja oikeaa vastausta, vaan harjoituksen kautta opit mikä asento on sinulle paras. Itse käytän pinsettejä asennuksessa mutta välillä laitan pelkillä sormilla magneetit kiinni. 

Ripsiväri kannattaa olla ripsissä valmiina. Laita magneettiripsinauha omien ripsiesi päälle. Tämän jälkeen otat rasiasta magneetipalan ja tuot sen omien ripsiesi tyveen alapuolelle. Tämä vaihe kannattaa suorittaa rauhassa ja suoraan alhaalta ylöspäin nostaen. Alun harjoituksen ja häsläämisen jälkeen tämä helpottuu huomattavasti. 

Poista ripset aina yöksi ja puhdista ne öljyttömällä ripsien puhdistusaineella. Kuivaa paperin päällä ja kuivana voit harjata ne myös asentoonsa. Säilytä rasiassa. Hyvin huollettuna nämä kestävät pitkään. 

Tee ripsien irrottaminen hellävaraisesti. Ota magneetit sormiesi väliin ja liikuta sormiasi toisistaan hellästi. Ne irtoavat kyllä kevyellä otteella eikä liiallinen voima tai kiskominen auta asiaa. Samalla myös säästät ripsiesi käyttöikää. Tämänkin opit harjoittelemalla. 

Käytössä nämä ovat kevyet ja luonnolliset. Erilaisia malleja löytyy eri tarpeihin. Kokeilemalla löydät itsellesi sopivimmat. 

Alla olevalla videolla näet miten voit niitä asentaa itsellesi. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: magneettiripset, ripset, Wennberg

Yumi Lashes ripsien kestotaivutus

Torstai 30.11.2017 - Terhi

WP_20170403_11_08_57_Pro__highres.jpg

Yumi Lashes ripsien kestotaivutus on saanut suuren suosion helppona ja vaivattomana ripsihoitona joka sopii juhlakauteen sekä arkeen. Tällä hoidolla saat loihdittua itsellesi näyttävät ripset. Tämän hetken luonnollisempi trendi on varmaankin tähän suosioon osallisena. Monet ovat kokeilleet ja  kyllästyneet ripsien pidennyksiin sekä niiden huoltoihin. Osa onkin herkistynyt ripsien pidennyksissä käytettäviin liimoihin jolloin niitä ei voi enää käyttää. Halutaan jotakin muuta näiden tilalle. Pelkällä ripsivärillä yksistään ei välttämättä saada näyttävää lopputulosta.

Yumi Lashes tehdään omalle ripselle joka hoidossa taivutetaan ylöspäin ja tämän jälkeen vielä kestovärjätään. Hoidon jälkeen ripsi on taivutettu ja se näyttää pidemmältä sekä tuo omat ripsesi upeasti näkyviin. Tämän kestotaivutuksen jälkeen ripsientaivuttimillesi ei ole enää käyttöä.

Kestotaivutus sopii myös lyhyille ripsille. Hoidon alussa valitaan sopivan kokoinen silikonimuotti joka liimataan hoidon ajaksi yläluomelle. Ripset asetellaan yksitellen tuolle muotille (tämä on hoidon pisin vaihe) ja ripsien taivutusaineet tämän jälkeen. Sitten vielä kestovärjäys ja hoito on valmis. Kokonaisuudessaan hoito kestää noin reilun tunnin.

Hoidon jälkeen ripset ovat heti valmiit. Seuraavan vuorokauden aikana kannattaa välttää ripsien kastamista. Ripsiväriä voit käyttää normaalisti jolloin saat vieläkin näyttävämmät ripset. Harjaa ripsiä aamuin illoin, jotta ne pysyvät siistinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa. Kotihoitotuotteena kannattaa käyttää Yumin hoitomaskaraa joka auttaa taivutusten pysymistä kauniimpana sekä kaarevana pidempään. Ripsien huoltoa et tarvitse, taivutukset kasvavat pois oman ripsesi kasvun mukana. Uuden Yumi Lashes käsittelyn voit ottaa n. 8 viikon kuluttua.

Yumi Lashes kestotaivutus on saanut alkunsa jo vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Suomessa tämä hoito palkittiin vuonna 2016 lajinsa parhaimpana ja tämän palkinnon myönsi Suomen kosmetologiyhdistys.  Yumi Lashes hoitoja tekevät ainoastaan koulutetut ammattilaiset.

Phototastic-3_4_2017_6b66fb2d-070b-4219-96e3-1a26e600f570.jpgPhototastic-3_4_2017_f6766f5c-1b12-4ad0-89e7-07365cdb2fea.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Yumi Lashes, kestotaivutus, ripset, kestovärjäys