Kauneushoitola Solarin blogi

Magneettiripset uusi tuttavuus

Tiistai 4.12.2018 - Terhi

Magneettiripset ovat saaneet varsin suuren suosion pienessä ajassa eikä ihme. Kauniit ja helpot ripset ilman allergisoivia liimoja. Alkuharjoittelun jälkeen ne ovat osittautuneet varsin helppokäyttöisiksi.

Kun otat käyttöösi uudet magneettiripset rasiasta, taivuttele niitä hetki edestakaisin jotta saat ne kaarevammiksi. Käytössä ne kaareutuvat hiljalleen ja silloin niiden asentaminen on paljon helpompaa. Säilytä ripset rasiassaan puhtaina. Rasian pohjassa on magneettialusta joten ne pysyvät hyvin paikoillaan. 

Koska ripsien magneetit (vastakappaleet) ovat todella pieniä, mieti missä asennat ripset.  Paikka kannattaa olla sellainen jotteivat ne häviä mihinkään tippuessaan. Jos asennat ripset lavuaarin päällä muista laittaa tulppa varmuudeksi paikoilleen :) 

Aluksi voi olla vaikea hahmottaa milloin magneetit nappaavat kiinni mutta harjoittelu tuottaa tässäkin tulosta. Itse hätiköin aluksi liikaa ja magneetit nappasivat liian nopeasti kiinni. Silloin asennus on paljon vaikeampaa. Nykyisin saan laitettua jo ne paikoilleen rauhassa ja pystyn myös tarvittaessa korjailemaan kiinnitystä. 

Käden ja pään asento vaikuttavat myös kiinnitykseen. Tähän ei ole tietystikään yhtä ja oikeaa vastausta, vaan harjoituksen kautta opit mikä asento on sinulle paras. Itse käytän pinsettejä asennuksessa mutta välillä laitan pelkillä sormilla magneetit kiinni. 

Ripsiväri kannattaa olla ripsissä valmiina. Laita magneettiripsinauha omien ripsiesi päälle. Tämän jälkeen otat rasiasta magneetipalan ja tuot sen omien ripsiesi tyveen alapuolelle. Tämä vaihe kannattaa suorittaa rauhassa ja suoraan alhaalta ylöspäin nostaen. Alun harjoituksen ja häsläämisen jälkeen tämä helpottuu huomattavasti. 

Poista ripset aina yöksi ja puhdista ne öljyttömällä ripsien puhdistusaineella. Kuivaa paperin päällä ja kuivana voit harjata ne myös asentoonsa. Säilytä rasiassa. Hyvin huollettuna nämä kestävät pitkään. 

Tee ripsien irrottaminen hellävaraisesti. Ota magneetit sormiesi väliin ja liikuta sormiasi toisistaan hellästi. Ne irtoavat kyllä kevyellä otteella eikä liiallinen voima tai kiskominen auta asiaa. Samalla myös säästät ripsiesi käyttöikää. Tämänkin opit harjoittelemalla. 

Käytössä nämä ovat kevyet ja luonnolliset. Erilaisia malleja löytyy eri tarpeihin. Kokeilemalla löydät itsellesi sopivimmat. 

Alla olevalla videolla näet miten voit niitä asentaa itsellesi. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: magneettiripset, ripset, Wennberg