Hinnasto

Lupaus sinulle..

Hoidon aikana keskityn vain sinun hoitamiseen. Hoidon alussa analysoin ihosi tarpeet ja sen kunnon. Samalla voit kertoa sinua askarruttavat asiat. Hoitoon tullessa sinun ei tarvitse tietää ennakkoon ihosi tarpeita vaan se selviää hoidon alussa. Hoitokokonaisuus rakentuu tämän ympärille ja valitsen sopivat hoitotuotteet ihollesi. Hoitohetken aikana saat hemmottelua ja hoitoa hieronnan sekä kokonaisvaltaisen ihonhoidon kautta. Olet lämpimästi tervetullut sinun hoitohetkeesi.


Hoidon lopuksi saat kotihoito-ohjeet parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Ihon hoito kotona on tärkein asia sinun ihosi kannalta. Siksi on tärkeä tuntea iho hyvin ja tietää miten sen hyväksi kannattaa toimia. Yksittäiset hoitokerrat eivät yksin auta jos kokonaisuus ei ole kunnossa. Autan sinua mielelläni sinun ihosi parhaaksi.

Kasvohoidot

Kasvohoidot

Nuorten ihonpuhdistus (alle 20v.)
Nuorelle suunniteltu kasvohoito jossa hoito tehdään ihon kunnon mukaan. Sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen epäpuhtauksille tarvittaessa. Jos iholla on paljon puhdistettavaa saattaa tarvita uusintahoidon. Kasvohoidossa tehdään ihon kuntokartoitus ja siitä on hyvä jatkaa tärkeällä kotihoidolla. Kesto n. 45min.- 1h.
65,00

Uniikki kasvohoito
Uniikki kasvohoito suunnitellaan juuri sinun ihollesi sopivaksi. Hoidossa keskitytään ihosi kunnon kartoitukseen ja hoitosuunnitelma tehdään sen mukaan. Hoitotuotteet valitaan sopivien raaka-aineiden mukaisesti. Hoidon tavoitteena on palauttaa ihosi tasapaino. kosteutta/hehkua/pehmeyttä/puhdistusta/rauhoitusta. Hieronta hellii kasvot ja niska-hartiat jälleen rennoiksi ja samalla tehoaineet pääsevät paremmin imeytymään ihoon. Uniikki kasvohoito on hyvä vaihtoehto jos et ole ollut pitkään aikaan kasvohoidossa. (Hoito voidaan tehdä myös luonnonkosmetiikalla.) Hoitoaikaa varatessasi voit valita lisäpalveluista kestovärjäykset tai mekaanisen ihonpuhdistuksen.
Kesto n. 1h.

95,00

Unelma kasvohoito -Kun haluat ihollesi jo hieman enemmän-
Kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa myös keho rentoutuu täydellisesti. Hoidossa keskitytään ihosi kunnon kartoitukseen ja hoitosuunnitelma tehdään sen mukaan. Hoitotuotteet valitaan sopivien raaka-aineiden mukaisesti. Hoidossa valitaan sinun ihollesi sopiva seerumi, jossa aktiivi raaka-aineiden pitoisuudet ovat korkeat. Pitkän hieronnan aikana pääset rentoutumaan täydellisesti ja hoidon jälkeen olet nirvanassa. Tuloksena hoidettu ja hyvinvoiva iho sekä ihana olo. (Hoito voidaan tehdä myös luonnonkosmetiikalla) Hoitoaikaa varatessa voit valita lisäpalveluista kestovärjäykset tai mekaanisen ihonpuhdistuksen..
K
esto n. 1h 15min.

120,00
Detox kasvohoito
Syväpuhdistava ja rentouttava hoitokokonaisuus joka edistää kuona-aineiden poistumista ja tasapainottaa ihoasi sekä kehoasi. Hoito on suunniteltu erityisesti tukkoiselle, väsyneelle ja kirkastusta kaipaavalle iholle iästä riippumatta. Detox -naamion syväpuhdistava vaikutus perustuu mm. hiilen kykyyn imeä itseensä epäpuhtauksia. Naamion aikana jalkapohjien aktivoiva hieronta. Hoito viimeistellään vitamiinipitoisella energianaamiolla. Kesto n. 45min.(hoitokokonaisuuteen ei kuulu mekaanista ihonpuhdistusta vaan sen voi tehdä halutessaan seuraavalla hoitokerralla.)

90,00
Erikoiskasvohoidot
Ihonhoitovalmennukset

Nuoren ihonhoitovalmennus
Ihonhoidon valmennus, joka koostuu ihonhoidon luennosta ja henkilökohtaisesta opastus- ja hoitokerrasta. Ihonhoidon luennolla kokoonnumme pienen porukan kera hoitolassa. Käymme läpi konkreettisesti ihoa ja miten sitä kuuluisi hoitaa. Varaa paikkasi heti!
Lue lisää sivuiltamme!

149,00


Hemmottelevat hoitopaketit
Hemmottelevat hoitopaketit
Helmi hemmottelupaketti -ihanaa arjen luksusta-
Hoitava kasvohoito ja pehmittävä jalkahoito samalla hoitokerralla. Hoitokokonaisuus, joka suunnitellaan sinun ihosi tarpeiden mukaan. Rentouttavat hieronnat ja ihon hoitaminen takaavat sinulle ihanan hemmotteluhetken.
Täydellinen irtiotto arjen kiireistä. Kesto n. 1,5h.
180,00
Hellivä hierontahoito
Ihana rentouttava hetki. Sisältää selän alkupuhdistuksen ja kuorinnan. Tämän jälkeen hemmotteleva hieronta (30min.) ja lopuksi vielä hoitava naamio selälle. Täydelliseen rentoutumiseen. Kesto n. 45min.
80,00
Odottavan äidin hemmotteluhetki
Anna lahjakortti tulevalle äidille hemmotteluun! Hellivä jalkahoito ja rentouttava minikäsihoito kuorinnalla. Hoidot tehdään samalla kertaa.

Prinsessan käsihoito (alle 12v.) hemmotteluhetki 45,00

Prinsessan jalkahoito (alle 12v.) hemmotteluhetki 45,00
90,00

Jalkahoidot
Hemmottelevat Jalkahoidot
Jalkahoito
Pehmeät ja hoidetutut jalat.
(Jos sinulla on vaativat jalat jotka tarvitsevat kynsien ohennusta tai paksujen kovettumien hiontaa, suosittelen kääntymään suoraan jalkahoitajan puoleen.)
kylvetys, raspaus, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito, rentouttava hieronta. Voit valita kynsien lakkauksen tai jalkojen kuorinnan. (kesto n. 1h)
80,00

Jalkahoito + Shellac kestolakkaus
Jalkahoito ja lisäksi kestolakkaus kynsille. Heti kuiva ja kestävä lakkaus, joka säilyy kynsillä 14+päivää. Kylvetys, raspaus, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito ja hoitovoide. Huomiothan, että lakkaus voidaan tehdä vain terveille kynsille!

95,00
Ripset ja kulmat
Ripsien ja kulmien -kestovärjäys

39,00
Kulmien kestovärjäys ja muotoilu

35,00
Yumi Lashes ripsien kestotaivutus + ripsien kestoväri

Yumi Lashes ripsien kestotaivutus + Yumi Brows kulmien laminointi
90,00

135,00
Candle massage kynttilähieronta
Hierontahoidot

Hetken hengähdys hierontahoito
Lämpö, hieronta ja ihana olo. Hierontahetki jossa lihasjumit aukeavat, kehosi rentoutuu ja mieli tyhjenee. Pehmeät hierontaotteet takaavat mielenkeveyden ja pääset vapaaksi stressistä, tilalle saat rauhoittuneen ja rennon olon.

Hetken hengähdys -hierontahetki on joka kerta hieman erilainen niin kuin sinun kehosi tilanne. Uniikki hierontahetki! Kesto 45 min.


60,00

Kuumakivihieronta
Kuumakivihieronta eli Hot Stone on rentouttava hieronta. Hoidossa käytetään hyväksi lämpimiä kiviä joilla on rentouttava vaikutus koko kehoon. Kivihieronnan muita vaikutuksia ovat verenkierron vilkastuminen, lihasjännitysten ja stressin vähentyminen sekä kokonaisvaltainen rentoutuminen. Ihanaa lämpöä ja rentoutta koko keholle ja mielelle.
kesto 60 min.

85,00

Kuumakivihieronta niska, hartiat ja selkä. 30 min.

60,00
Candle Massage - kynttiläöljyhieronta 30 min.
Miedon tuoksuisella ja lämpimällä kynttiläöljyllä tehtävä hieronta. Rentouttava ja stressiä vähentävä hieronta. Ihana lahja idea!
55,00
Hieronta 30 min
Hieronta 45 min
Hieronta 60 min
40,00
45,00
55,00