Hinnasto

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Hieronta ALV 0 %.

Kasvohoidot

Kasvohoidot

Nuorten ihonpuhdistus (alle 20v.)
Nuorelle suunniteltu kasvohoito jossa hoito tehdään ihon kunnon mukaan. Sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen epäpuhtauksille tarvittaessa. Jos iholla on paljon puhdistettavaa saattaa tarvita uusintahoidon. Kesto 1h.
Sis. alkupuhdistus, höyry, kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio, hoitovoide
52,00

Kosteuttava kasvohoito
Kosteutta kaipaavalle iholle. Hoito tehdään ihotyypin mukaisesti kosteuttavilla tuotteilla. Tuloksena raikas, pehmeä ja kosteutettu iho.
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio sekä hoitovoide. (kesto n. 1h)

62,00

Aurinkoinen kasvohoito
Kun pelkkä kosteutus ei enää riitä. Tehokas hoito, jossa keskitytään hoitamaan ihoa tarpeen mukaan. Tuloksena hoidettu ja hyvinvoiva iho.
Sis. alkuhdistus, kuorinta, hemmotteleva hieronta, seerumi, naamio, hoitovoide.

70,00
Erikoiskasvohoidot
Erikoiskasvohoidot

Booster kasvohoito (räätälöity kasvohoito) Uutuus!
Hoito jossa raaka-aineet valitaan ja sekoitetaan ihosi tarpeiden mukaisesti. Tässä LabDivision -linjan tehokkaat raaka-aine tiivisteet lisätään vasta hoitovaiheessa hierontageelin, naamion sekä voiteen joukkoon. Juurikin sinun ihoasi varten. Valittavana rauhoittava/puhdistava/kiinteyttävä/kirkastava/happi -linja. Saat raikkaan ja täydellisesti hoidetun ihon. Sis. alkupuhdistuksen, entsymaattisen kuorinnan, hieronnan joka tehdään sinulle räätälöidyllä sekoituksella ja lopuksi valitaan naamion ja voiteen raaka-aineiden sekoitukset.

90,00
Hyaluronihappo kasvohoito
Aikuisen ihon tehohoito jonka tulokset huomaat heti hoidon jälkeen. Palauttaa ihon hehkun, kosteuden sekä tasaisuuden. Sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, hieronnan, seerumin sekä naamion. Lopuksi hoitovoide tai kevyt meikkivoide.
85,00
LabDivision kollageeni Tehohoito
Täydellinen aikuisen ihon erikoiskasvohoito. Ihanteellinen harmahtavalle ja väsyneelle iholle. Tehokkaat raaka-aineet tasoittavat juonteita ja kirkastavat ihon palauttaen sen kauneuden ja hehkun. Sis. alkupuhdistus, tehokas kuorinta, hieronta, peptidi-seerumi sekä c-vitamiini naamio.
110,00
Luonnonkosmetiikan Kasvohoidot
Luonnonkosmetiikan Kasvohoidot

Pandhy's luonnonkosmetiikan kasvohoidot Purity ja Smootskin

Purity
Puhdistava ja tervehdyttävä hoito ongelmaiholle. Sopii hyvin akne ja epäpuhtaalle iholle. Tuloksena raikas ja puhdas iho. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, (hieronta) ja naamio. Lopuksi hoitovoide kasvoille ja kotihoito-ohjeet. Sopii kaikenikäisille.

65,00
SmootSkin
Aikuisen ihon hellivä ja kiinteyttävä hoito. Luonnonkosmetiikan tehoa parhaimmillaan. Tehokkaat ja ihoa hellivät raaka-aineet takaavat täydellisen rentoutumishetken. Samalla saat palautettua ihosi hehkun. Sopii myös herkälle iholle. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio sekä loppuvoide.
75,00

Anumati Naturals
Anumati Naturals on suomalainen luomukosmetiikkasarja. Tehokkuutta, hoitavuutta ja tuloksellisuutta suoraan luonnosta. Raakaravintoa ihollesi. Jokainen tuote on täynnä kasviuutteita ja luonnollisia ravintoaineita oikeassa suhteessa. Anumati Naturals on saanut Madesafe -sertifikaatin joka on arvostettu ja kaikkein vaativin sertifikaatti luonnonkosmetiikassa. Tervetuloa Anumati maailmaan.

Luonnon kosketus kasvohoito
Ihon hoito alkaa jo alkupuhdistuksesta lähtien.
Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihosi tarpeiden mukaisesti. (kosteuttava/rauhoittava/tasapainottava/uudistava)
Hoito tasapainottaa ihoasi ja saa sen toimimaan paremmin. Sis. alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Lopuksi kotihoito-ohjeet parhaimman tuloksen saamiseksi. Kesto n. 1h.

85,00
Anumati happohoito

Tehokasta luonnon voimaa ihollesi. Happohoito kirkastaa ja kuorii ihon pehmeäksi. Hoitotuotteet imeytyvät paremmin ja iho voi hyvin. Hoidon alussa valitaan käytetäänkö AHA vai BHA happoa ihon mukaisesti.
Sis. alkupuhdistuksen, happokuorinnan, naamion, hieronnan decolteelle ja niska-hartioille sekä loppuvoiteen. Lopuksi suositus kotihoitotuotteille. Kesto n. 45 min. (pientä punoitusta ja ihon hilseilyä saattaa ilmetä hoidon jälkeen, tämä kuitenkin tasoittuu nopeasti.)

Hoidossa käytetään AHA tai BHA happoja ihon toimintojen tarpeisiin.
AHA-hedelmähappo sopii ikääntyvälle ja kuivalle iholle. AHA -happo kuorii hellävaraisesti kuolleita ihosoluja edistäen uusien syntymistä. Ihon kyky sitoa kosteutta paranee ja siten myöskin tehotuotteet imeytyvät paremmin.

BHA-happohoito on suunniteltu epäpuhtaan, suuri huokoisen ja tukkoisen ihon hoitoon. Hoito nopeuttaa solujen kulkeutumista ihon pintaan ja avaa ihohuokosia sekä häätää acne-bakteeria. Ihosta tulee pehmeä ja kirkkaampi. Hoito suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Suositellaan sarjahoitoa jolloin myöskin parhaimmat tulokset. Kesto n. 45 min.
Kotihoito on tärkeä asia joka edistää hoidon tuloksia!

Sarjahoidot happohoidoissa: 3 hoitoa 2 viikon välein kertamaksuna -10%

80,00
Hemmottelevat hoitopaketit
Hemmottelevat hoitopaketit
Täydellinen kasvohoito ja hemmotteleva jalkahoito
Hemmotteluhetki arjen keskellä. Rentouttavat hieronnat lämpimillä kivillä takaavat täydellisen rentouden olon. Hoidot tehdään samalla kertaa. Kesto n. 2,5h. Hoidon päätteeksi lämmin/kylmä virkistävä juoma.
130,00
Täydellinen kasvohoito ja hemmotteleva käsihoito
Ihanaa arjen luksusta. Täydelliseen rentoutumiseen. Käsihoidossa myös kuorinta ja lämmin öljyhieronta. Hoidot tehdään samalla kertaa. Kesto n. 2h. Hoidon päätteeksi lämmin/kylmä virkistävä juoma.
110,00
Täydellinen kasvohoito, pehmittävä jalkahoito ja hemmotteleva käsihoito
Täydellinen ja kokonaisvaltainen hemmotteluhetki. Kädet ja jalat hierotaan lämpimällä öljyllä sekä laavakivillä. Todellinen irtiotto arjesta! Kaikki hoidot tehdään samalla kertaa. Kesto n. 3h. Hoidon päätteeksi virkistävä juoma.
180,00
Hemmotteleva jalkahoito sekä käsihoito
Rentouttava hoitokokonaisuus jossa hoidot tehdään samalla kertaa. Voit valita pitkän hieronnan tai lakkaukset kynsiin. Kesto n. 1,5h. Hoidon päätteeksi virkistävä juoma.
99,00
Hellivä hierontahoito
Ihana rentouttava hetki. Sis. selän alkupuhdistuksen ja kuorinnan jonka jälkeen hemmotteleva hieronta (20min.) ja lopuksi vielä hoitava naamio. Täydelliseen rentoutumiseen. Kesto n. 45min. Hoidon päätteeksi virkistävä juoma.
60,00
Odottavan äidin hemmotteluhetki
Anna lahjakortti tulevalle äidille hemmotteluun! Hellivä jalkahoito ja rentouttava minikäsihoito kuorinnalla. Hoidot tehdään samalla kertaa. Kesto n. 1,5h. Hoidon päätteeksi virkistävä juoma.
80,00

Jalkahoidot
Hemmottelevat Jalkahoidot
Jalkahoito
Pehmeät ja hoidetutut jalat.
(Jos sinulla on vaativat jalat jotka tarvitsevat kynsien ohennusta tai paksujen kovettumien hiontaa, suosittelen kääntymään suoraan jalkahoitajan puoleen.)
kylvetys, raspaus, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito, (kynsien lakkaus), rentouttava hieronta. (kesto n. 1h)
55,00
Sporttiset jalat –jalkahoito
Väsyneille jaloille hoitoa ja virkistystä. Kuivuudesta pölyävät sääret saavat kyytiä säärten ja jalkaterien tehokkaalla kuorinnalla. Tuloksena kosteutettu ja pehmeä iho, johon voiteet imeytyvät jälleen.

kylvetys, jalkojen kuorinta, raspaus, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito, rentouttava hieronta.
60,00

Jalkahoito + Shellac kestolakkaus
Jalkahoito ja lisäksi kestolakkaus kynsille. Heti kuiva ja kestävä lakkaus, joka säilyy kynsillä 14+päivää. Kylvetys, raspaus, mahdollisten kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito ja lopuksi hieronta. Huomiothan, että lakkaus voidaan tehdä vain terveille kynsille!

84,00
Shellac kestolakkaus varpaankynsille ja minijalkahoito
Shellac lakkauksen kesto kynsillä on 14+ päivää mutta varpaiden kynsissä pidempi. Lakkaus joka kovetetaan Uv -uunissa, samalla kevyt jalkahoito sisältäen kynsien leikkuun, kevyen raspauksen jaloille ja voiteen levityksen. Huomioithan, että lakkaus voidaan tehdä vain terveille kynsille!
57,00
Shellac kestolakkaus varpaankynsille.
Kestävä lakkaus varpaiden kynsiin. Kesto 14+ päivää mutta kestävät varpaissa pidempään. Lakkaus kovetetaan Uv-uunissa. (Vain terveille kynsille)
45,00
Shellac -lakkauksen poisto

15,00

Käsihoidot
Käsihoidot
Kädet rennoksi -käsihoito
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, (lakkaus), hieronta. Kesto n. 30 min.
35,00
Hemmotteleva käsihoito
Täydellinen käsien hemmotteluhetki. Kädet hoidetaan pehmeiksi ja rennoiksi. Sis. Kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito, lakkaus, käsien kuorinta, hoitava naamio, hellivä hieronta sekä hoitovoide. Kesto n. 1h 15min.
55,00
Parafiininaamio käsille

Lämmin parafiini käsille. Kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Hyvä kuiville ja halkeileville käsille. Kesto n. 15min.

20,00
Parafiinihoito ja hieronta käsille 30 min.

Hieronta käsille ja lämmin parafiinipakkaus.

35,00
Shellac kestolakkaus
Aito ja alkuperäinen CND:n Shellac -kestolakkaus. Kuin kynsilakka mutta kestävyys 14+ päivää. Ei halkeilua eikä kuivumisen odottelua. Ensin tehdään minimanikyyri ja sitten lakka kovetetaan uunissa ja olet valmis. Poisto joko kotona tai hoitolassa. (Voit ostaa poistopakkauksen kotiin.) Tulethan hoitoon mieluiten ilman vanhoja lakkoja tms.
45,00
Shellac lakkauksen poisto 15,00
Shellac lakkauksen poisto ja uusi lakkaus 55,00
Sokerointi
Sokerointi
Kainalot 25,00
Sääret
35,00
Reidet 35,00
Kasvot, yhden alueen (alkaen 15,-) 15,00
Ripset ja kulmat
Ripset ja kulmat
Ripsien kestovärjäys 20,00
Kulmien kestovärjäys ja muotoilu
(muotoilu sokerilla + 5,-)
20,00
Ripsien ja kulmien -kestovärjäys 25,00
Kulmien muotoilu (muotoilu sokerilla + 5,-) 15,00
Kasvohoidon yhteydessä ripsi ja -kulmavärjäys 20,00
Yumi Lashes kestotaivutus ja värjäys -ripsille
Omille ripsille tehtävä kestotaivutus. Saat omat ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Taivutus kasvaa pois omien ripsien mukana ja sen voi uusia reilun 8 viikon kuluttua. (Kuvia taivutuksista löydät Facebook sivuiltamme.)
Korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille!
80,00
Klassinen hieronta
Klassinen hieronta
puoli tuntia 30,00
45 minuuttia 36,00
60 minuuttia 45,00
Selän mekaaninen puhdistus
Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus ja naamio. (kesto n. 1h)
50,00
Selän kuorinta ennen hierontaa.


5 kerran sarjakortti hierontaan -10% kertamaksuna ja hieronnat käytettävä 3kk:n aikana!

15,00
Candle massage kynttilähieronta
Candle Massage kynttilähieronta
Rentouttava ja lämmittävä hierontarituaali vartalolle. Hieronta tehdään lämpimällä miedosti tuoksuvalla kynttiläöljyllä. Hieronnassa pehmeät ja rauhalliset otteet takaavat ihanan rentouden vartalolle sekä mielelle.
30 min. Niska,hartia ja selkä.

35,00

60 min. Koko vartalo.

60,00

Imukuppihieronta
Imukuppihieronta
Imukuppihieronta sopii hyvin rentouttavaksi hieronnaksi. Hieronta tehdään silikonisia imukuppeja hyväksi käyttäen. Hieronta on perinteistä hierontaa kevyempää mutta vaikutukset ovat silti monimuotoisia. Hieronta aktivoi verenkiertoa, poistaa elimistöstä kuona-aineita sekä rentouttaa. Hoidon kesto n. 50 min. 69,00
Kuumakivihieronta
Kuumakivihieronta
Kuumakivihieronta eli Hot Stone on rentouttava hieronta. Hoidossa käytetään hyväksi lämpimiä kiviä joilla on rentouttava vaikutus koko kehoon. Kivihieronnan muita vaikutuksia ovat verenkierron vilkastuminen, lihasjännitysten ja stressin vähentyminen sekä kokonaisvaltainen rentoutuminen. Hoito koko vartalolle, kesto n. 75 min.

85,00

Kuumakivihieronta niska, hartiat ja selkä. 45 min. 52,00

Pikku prinsessojen hemmotteluhoidot
Pikku prinsessojen hemmotteluhoidot
Pikku prinsessojen oma hemmotteluhetki, tule vaikka äidin kanssa yhdessä hoitoon. (alle 12 v.)
Aurinkoiset varpaat -jalkahoito (kylvetys, lakkaus, hoitovoide) 20,00
Kimmeltävät kynnet -käsihoito (viilaus, lakkaus, hoitovoide) 15,00