Kauneushoitola Solar

Kauneushoitola Solar

Kauneushoitola Solar on ihmisläheinen ja palveleva hoitola Kaarinassa, Ahkiokatu 2, (Saaristotien alussa!) Meillä voit asioida rennossa ja rauhallisessa ilmapiirissä. Kauneushoitola Solarissa työskentelee omistaja SKY, Cidesco kosmetologi sekä koulutettu hieroja Terhi Heikkilä.

"Kokonaisvaltainen hyvinvointi alkaa ihostasi, käsistäsi ja jaloistasi. Muista huolehtia myös itsestäsi ja jaksat antaa aikaasi myös lähimmillesi. Hetki hoidettavana ja hellittävänä on huolehtimista parhaimmillaan ja samalla mielikin rentoutuu kun vain annat käydä niin."

Hoitovalikoimaamme kuuluvat;

#Kasvohoidot sinun ihosi tarpeen mukaan
#Ihonhoitovalmennukset aikuiselle ja nuorelle
#Hemmottelevat hieronnat

Sarjat jotka olen valinnut juuri sinua varten;
Bruno Vassari on monipuolinen ja laadukas espanjalainen ammattikosmetiikka -sarja. Tuotteiden teho perustuu tutkittuihin ja turvallisiin raaka-aineisiin. Sarja on espanjan käytetyin ja palkituin ammattisarja, joka on ollut markkinoilla jo todella pitkään. Hoidot ja tuotteet on jaoteltu eri ihotyypeille ja ikäisille, siis juuri sinulle.

Anumati Naturals kotimainen luomukosmetiikkasarja. Uniikkeja hoitoja joiden voima löytyy kotimaisista raaka-aineista.

Uniikit lahjaideat itselle ja tuliaisiksi. Tervetuloa tutustumaan kosmetiikkapuotiimme. Voit myös varata itsellesi rauhallisen ostoshetken ajanvarauksesta; tuotteiden osto/opastusaika. (ilmainen) Autamme mielellämme juuri sinua.

Lahjakortit
Hoitolaamme voit ostaa myös lahjakortteja, jotka käyvät hoitoihin sekä tuotteisiin. Hemmottelulahjakortti on hyvä lahjaidea ja saajalleen mieluinen. Voit tulla ostamaan sen hoitolastamme tai tulostaa sen lahjakortti -sivulta. (seuraa ohjeita)

Sijainti
Hoitolamme sijaitsee Kaarinassa, Ahkiokatu 2, 20780 Kaarina.
110 -tien ja Saaristotien risteyksessä
oleva liikerakennus, jossa sijaitsevat myös Kaarinan lihakauppa sekä Lasten Seesam -kirpputori.
Tilamme sijaitsevat 2 kerroksessa, oma sisäänkäynti talon takana.

Avoinna olemme sopimuksen mukaan. Hoidon aikana emme vastaa puhelimeen. Soitamme takaisin heti kun vapaudumme. Jos joudut peruttamaan varaamasi ajan, tee se mielellään vuorokautta aikaisemmin. Peruuttamattomista ajoista veloitamme puolet hoidon hinnasta!