Nuoren ihonhoitovalmennus

Tuhlaatko energiaa ja aikaa nuoresi kanssa kamppaillessa ihonhoitoon liittyvien asioiden parissa? Tuntuuko, että tietoa on liikaa tai liian vähän. Vääränlaisia uskomuksia liittyen ihonhoidon pulmiin ja arkirutiineihin liittyen. Tuotteiden valinta on vaikeaa ja tuntuu ettei mikään auta eteenpäin.


Nuorella on iho-ongelmia; aknea, epäpuhtauksia iholla, herkkyyttä, kutiavaa ja kuivaa ihoa tai kiristävää tunnetta? Ja tuntuu, että mikään konsti ei tehoa. Kasvot ovat aina esillä ja siksi myös oikea hoitaminen on erittäin tärkeää.


Ihon ongelmat vaikuttavat nuoreen haluamme sitä tai emme. Ne voivat laukaista negatiivisia ja vääriä tuntemuksia nuoren herkkään itsetuntoon. Tulee pahaa oloa ja riittämättömyyden tunnetta. Näissä asioissa haluamme auttaa nuoren itsetuntoa paremmaksi ja varmemmaksi. Nuori kun kokee ympäristön paineet vielä normaaliakin voimakkaammin.


Tärkeää on myös käydä läpi vääränlaiset uskomukset ihonhoidosta. Ne ylläpitävät kierrettä, jolloin ihon paraneminen ei ole mahdollista. Kun vaikka ihoa rasitetaan jatkuvalla voimakkaalla pesuaineella, sen ei ole myöskään mahdollista alkaa toimimaan oikealla tavalla. Tällöin syntyy oravanpyörä josta on vaikea päästä pois.


Tuoteostoksilla on vaikea tietää minkälaiset tuotteet ovat sopivia. Tuhansien tuotteiden joukosta on vaikea löytää ne oikeanlaiset hoitotuotteet ja raaka-aine luettelotkin ovat täyttä hepreaa. Puhumattakaan siitä mitä juuri nuoren iho kaipaa ja tarvitsee. Aikaa tuhlaantuu tähän kaikkeen valtavasti ja ratkaisuja on vaikea saada. Kuulostaako tutulta?


Kun aikaa kuluu enemmän ja ongelma vain pahenee, sen ratkaiseminen on aina työläämpää. Usein nuoresta tuntuu pahalta ja kurjalta, kun pitää yrittää peittää ihoaan paksujen meikkien alla. Ja myös se yleensä pahentaa tilannetta entisestään. Syntyy kierre jonka katkaisemiseen tuhlaantuu aikaa. Ja jos tieto ihonhoidosta on vääränlaista niin myös ratkaisuja tilanteen parantamiseksi ei saada.


Mutta ihonhoidon ei tarvitse olla vaikeaa ja hankalaa. Tarvitaan vain oikeanlaista tietoa ja tsemppausta eteenpäin. Se antaa myös eväitä elämässä eteenpäin hoitaa omaa ihoaan oikein ja parhaimmalla tavalla. Mutta tähän tarvitaan tietoa miten iho toimii, minkälainen on juuri sinun ihosi ja mitä kaikkea pitää huomioida, kun aloitat oikeanlaisen ihonhoidon. Unohtamatta sitä tärkeintä eli miten ja millä hoitaa ihoa kotona.


Minulla on ratkaisu tähän ongelmaan. Olen kehittänyt näitä asioita huomioiden ihonhoitovalmennuksen nuorelle. Siinä perehdymme miten iho toimii ja miten hoitaa ihoa hellästi mutta tehokkaasti. Tässäkin asiassa pätee vertaus vähemmän on enemmän. Et tarvitse monia tuotteita ja vaikeita rutiineja. Laitamme perusasiat kuntoon ja ihosi alkaa voimaan paremmin.Valmennus toimii seuraavasti;


Sovimme ajan jolloin kokoonnumme yhdessä pienen porukan kanssa. Pidän nuorille yhteisen luennon ihosta. Tässä käymme läpi miten iho toimii, miten sitä hoidetaan, puhumme tuotteista sekä niiden raaka-aineista, kerron lyhyesti myös ruokavalion merkityksestä sekä muita ihonhoitoon liittyviä asioita. Sekä käymme läpi myös vääriä uskomuksia ihonhoidosta. Käymme läpi konkreettisesti miten tuotteita käytetään ja mitä niiden käytössä pitää huomioida. Aikaa tähän menee n. 1-1,5h.


Toisessa osassa jokainen käy kasvohoidossa, jolloin selvitämme juuri hänen ihonsa tilanteen ja teemme samalla ihonhoito suunnitelman. Sitoutuminen tähän on erityisen tärkeää kun halutaan myös selkeitä tuloksia.


Valmennuksen jälkeen jokainen etenee oman henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.
Suunnittelemme mahdolliset lisäkäynnit kasvohoidoissa sekä oman räätälöidyn kotihoitorutiinin. Nämä ovat yksilöllisiä tarpeita ja tämän takia yleissääntöä näihin ei ole.
Ilmoittaudu heti mukaan info@kauneushoitolasolar.fi
tai p. 0440468871 tai facebookin messengerin kautta.
Suosittelen kysymään lisää koska en millään saa kaikkea tässä kerrottua, joten ota rohkeasti yhteyttä :)


Valmennuksen hinta on nyt 149,-
Tämä sisältää kattavan ihonhoitoluennon, jossa nuori saa hyödylliset ja ajankohtaiset tiedot ihonhoidosta ja pääsee myös oikeasti kokeilemaan tuotteita sekä oppii niiden oikeanlaisen käytön!


Toisessa osassa nuori pääsee kasvohoitoon, jossa keskitymme juuri hänen ihonsa tarpeisiin. Tämä kasvohoito tehdään räätälöidysti ihon mukaan ja katsomme sopivat hoitotuotteet kotiin. (hoitotuotteet maksavat erikseen)
Usein jo oikeanlaisilla kotihoitotuotteilla saadaan iho toimimaan parhaimmalla tavalla. Epäpuhtaudet iholla vähenevät ja iho rauhoittuu.

Tästä eteenpäin hoito jatkuu yksilöllisesti nuoren mukaan. Mahdollisesti uusien kasvohoitojen merkeissä tai muuten seuraten miten kotihoitotuotteet vaikuttavat ihoon.
Kotihoitotuotteet ja seuraavat mahdolliset kasvohoidot veloitetaan erikseen.


Tervetuloa mukaan iloiseen valmennukseen, jossa opit paljon uutta ihonhoidosta!
Ihonhoidon ei tarvitse olla vaikeaa eikä totista hommaa :)
Ja tässäkin asiassa vähempi on parempi, ihoa ei rasiteta liiallisella hoitamisella tai monien erilaisten tuotteiden sekamelskalla!


Terkuin Terhi Kauneushoitola Solar


Nuoren ihonhoitovalmennus on tulossa myös online kurssiksi. Sivustoa pääset seurailemaan jo nyt www.nuorenihonhoito.com

Täältä sivustolta löydät vastauksia nuoren ihonhoidon aloittamiseen. Tervetuloa mukaan!