Magneettiripset

Suuren suosion saaneet Wennbergin magneettiripset löydät hoitolastamme. Kauniit ja helpot ripset ilman allergisoivia liimoja. Tule testaamaan itsellesi sopiva malli. Hinta 38,-

Uusien magneettiripsien käyttöä kannattaa harjoitella rauhassa. Kun kerran opit tekniikan niin tämän jälkeen käyttö on nopeaa ja vaivatonta. Älä siis luovuta helpolla :)

Uudet magneettiripset kannattaa taivutella huolellisesti. Se auttaa niiden asentamista kun ripsinauha on löystynyt ja kaareutunut. Säilytä ripset rasiassaan puhtaina ja hyvin hoidettuina. Silloin ne kestävät käytössä pitkään. Älä myöskään revi tai muutoin kohtele niitä huolimattomasti.

Poista ripset aina yöksi ja pese ne öljyttömällä ripsien puhdistusaineella. (löydät sellaisen hoitolastamme) Kuivaa paperin päällä ja kuivana voit harjata ne hellävaraisesti. Säilytä ne omassa rasiassa jossa on magneettipohja.

Magneettiripsiä käyttäessä laita ensin ripsiväriä huolellisesti ripsiisi. Ripsiväri luo hyvän pohjan ja pitävyyden magneettiripsille. Aloita ripsien kiinnitys keskimmäisestä magneetista ja tämän jälkeen ulkokulma ja viimeisenä sisäkulma. Magneetit nappaavat nopeasti kiinni toisiinsa joten tämän vaiheen harjoittelu voi hieman kestää. Ideana on kuitenkin nostaa pieni vastakappale rauhallisesti suoraan ylöspäin. Omat ripset jäävät siis magneettiripsien väliin. Alun harjoittelun ja häsläämisen jälkeen tämä helpottuu. Suurentava peili ja hyvä näkö auttavat asentamista. Käden ja pään asento vaikuttavat myös kiinnitykseen ja jokainen löytää sen oman tavan asentaa ripset paikoilleen.

Irrota magneettiripset hellävaraisesti. Ota magneetit sormiesi väliin ja liikuta sormiasi toisistaan hellästi. Ne irtoavat kevyellä otteella eikä liiallinen voima auta asiaa. Samalla myös säästät ripsiesi käyttöikää. Tämänkin opit harjoittelemalla.

Kokeile rohkeasti eri malleja eri tilanteihin. Päiväkäyttöön ehkä luonnollisemmat ja illan hämyyn rohkeat ja näyttävät. Tervetuloa testailemaan!